nedelja, 17. oktober 2010

959880 - Zorangutanu se je dokončno sfuzlalo in nekaj palamudi, da v Sloveniji sploh ni korupcije

Če je na Hrvaškem indeks korupcije deset, je Janković ocenil, da je v Sloveniji okoli dva, tri.....

...eeee...kako da kažem...tisoč. Dva al tri tisoč je indeks korupcije v Sloveniji, če je na Hrvaškem 10.
Ostav zbog Blentacentopercenta. Kajti, kjer je on zraven dodaj še par taužent. 

Razumem pa, da on tozadevno ni prišteven. Njemu nič ni korupcija. Ker je to po njemu bizines az južual. Yeah right! Tudi Don Corleone je onemu slaščičarju gladko odgovoril "You came here insulting me, asking favors we do not do, we do bizines, we are not crooks or murderers". Ko pa je slaščičar sekundo zatem pokleknil, kušnil Donovo roko in se zaobljubil, da "he will do the service when the time comes", je Don Corleone brez da bi trenil z okami, consigliereju Tomu Hagenu naročil komu naj dodeli ta đob. hehe. 

P.S.

Hrvaške AC so bile zgrajene 10 krat hitreje in so bile plačane v povprečju manj kot 6,5 miljona EUR na KM.

A je poseben oddelek Hrvaške krim-policije, USKOK, zaprl vidnega hrvaškega političnega funkcionarja in cel kup kameratov tega "poštenega" direktorja državne agencije podobne našemu KDARSU, ki je bojda vse delal po zakonu, ker so ugotovili, da je Tunel Svetu Rok bil preplačan. In je padla ocena, da je vsak km AC bil preplačan za najmanj 20%. Cel AC program. Opa bato! Torej je cesat v resnici stala malo nad 5 miljonov EUR na km.

Slovenija je zgradila manj kot 500 km AC (Toliko je dolga tudi ta hrvaška Dalamatina, zgrajena v par letih) v več kot 45 let trajajoči orgiji kao gradnje nenehno miksane s takojšnjimi popravili ravnokar nesolidno narejenih kao-avtocest. 

Kardeljev vnuček si bi raje izstrelil kroglo v koleno kot pa da očrni tovariše iz svojega praetorijanskeag bracva, pa se ipak ni mogel izgoniti ugotovitvi, da je najmanj 2,2 milijardi EUR bilo ukradenih, zatemnjenih, zamegljenih, whatever, na AC programu. 4,5 mio na km. Skoraj toliko, kolikor je koštala AC Dalamtina na Hrvaškem.

Meni to še vedno misterij kako je in zakaj prišlo do tega, da Kardeljev vnuk naciji razodene, da je bilo ukradenih 2,2 miljarde na AC projektu. Zemonski klan, se reče tem tovarišem, ki so pokradli. NjegoviSvoji!

Slovenija ima celo odseke kjer je en KM bil plačan 34 milijonov in odseke kjer km tunela stane 100 milijonov, a zato iam odpadajoče omete in zglajen beton na vozišču. Auuuuuuu! Koliko dobrot za samo 100 meljončkof na km dolžine. A je kdo stručko da nam izračuna kako debela bi bila folija iz zlata s katero bi lahko prekrili površino tega tunela za ceno 280 milijonov EUR.

David bi za tote peneze zgradil dva jeruzalemska hrama. Iz suhega zlata, jebote!

Kaj mislite, kolikšen je slovenski ideks korupcije, če pozabimo vse druge zgodbe in se fokusiramo samo na AC projektić?

A bog mi je priča, na svoji koži sem doživel tisoče zgodb korupcije v IT sektorju državnih in paradržavnih nabav. "Ma, šta bolan ćito, odo po ćupriji, odo!" hehe.

A sektorjev v državni organizaciji Slovenistana kot v kakšni horor zgodbi, jebote. 

Uganka: Bilo kuda klepto koruptivni kartel svuda, kaj je to? Odgovor: KKK KĐS!

Link

Ni komentarjev: