četrtek, 14. oktober 2010

956622 - novinarji morajo biti nedotakljivi

[vuksan]
In še- mali Janko bi komot zanikal, da je kaj takega rekel in poterm bi bile Elikanove priče proti njegovim. Kaj pa takrat, ko je Popovič dvigal roko na novinarko, si kaj protestiral?

Seveda sem protestiral in to na enako srdit način. Pri tem me nič ni zmotilo, da je Popović za izgovor imel neki tacega: "To ni novinarka, to je komunistična provokatorka - priležnica od Brede Pečanove". "Umazana podrobnost", ki je sicer mojega antikomunističnega srčeka pogrela, mojemu antikomunističnemu notranjemu demonu pa dala hrane za kar nekaj cajta, ker sem spet lahko rekel - evo, vidite, te komunajzari so distortirani do amena, hehe.

Še to bi dodal: Samo patetičen urbani mit je, da "so novinarji povečini pokvarjeni v tem smislu, da namenoma pišejo neresnice, da bi bolje prodajali cajteng". Resnica seveda je ravno kontra, večina novinarjev so normalni ljudje, ki s pisanjem služi kruh in si pri tem želi biti profesionalen tako kot vsak drug ter, da količina "pokvarjenih" oz. "gnojnih" med njimi po procentu nič ne prekaša druge poklice, le da so oni seveda bistveno bolj javno izpostavljeni in vidni.

Ravno zato nihče preveč ne tvega, če se drži načela, da je novinar svetinja in nedotakljiv, če ne drugače pa na način na katerega je nedotakljiv dvorni norček, ki cesarju po pravici pove kako močno smrdi, ker se ne kopa redno.

Če to v Sloveniji, ponavljam v Sloveniji, zmoremo tisti, ki smo glede isprijenosti našega komunističnega režima najbolj senzibilirani, pa jasno čutimo bolečino spričo groze, da večina slovenskih žurnalistov fura pozo poklicnega levakarja, kot bi levičarska kleptomanija bila nekaj pozitivnega, tisti ki čutimo bolečino ker so naši novinarji povečini prorežimski, s čimer nam - klenim antikomunajzarom parajo čreva, potem mora to za vse drugačne v Sloveniji biti mačji kašelj, mar ne?

Še enkrat bom ponovil - novinar je in mora biti nedotakljiv. Nikakršni omejevalni oklepaji ali drobni tisk v zvezi s tem niso dovoljeni.

Tega v Sloveniji ne štekate samo tisti pro-komunistični ekstremisti, total nekritični brezrezervni navijački za vse kar nosi predznak srpokladifca, Janković ta predznak seveda nosi, ker je up leve-na-sredini, vi, ki mirno zamahnete z roko in rečete - "Povsem razumljivo in opravičljivo je, da so komunisti izvensodno eksekutirali 350 tisoč ljudi, katere so percipirali za jutrišnje politične tekmece oz. oponente, morali bi jih še več, pa danes ne bi bilo nikogar, ki nas komuniste provocira z drugačnim mnenjem od našega"

Vi, ki zaženete vik in krik že, če komunisti en dan niso na oblastni poziciji, oz. serete o revanšizmu že, če kdo omeni sintagmo "preiskovanje komunističnih zločinov"!

Sam sem prelil tone črnila ko sem se delal norca iz novinarjev, ki so zmogli v tistem svojem slavnem "kriku na pomoč zainteresirani tujini" izjaviti nebulozo dveh tisočletij: "Ko so na poziciji komunisti vlada v Sloveniji svoboda tiska in vobča nirvana, evo recimo od leta 1945 do leta 2004, hehe, kakorhitro pa so za en sam mandat komunisti majčkeno, nežno, polovično, kao, psevdo, sort of detronizirani, ker je eto Janša mandatar, pa se v Sloveniji bojda čeznočno pripeti totalno preganjanje novinarjev, poboji ugrabljenih novinarjev zaprtih v improvizirnaih kacetih na stadionih in podobne grozote", skratka mesiđ je bil: komunisti=svoboda tiska, nekomunisti=nesvoboda. 

To je sicer vobče znana "resnica", da so komunisti znani po svobodi tiska. Majke mi sudija, komunisti povsod pomenijo vobčo svobodo, da o tisku niti ne gučimo, evo poglejte v Severno Korejo in na Kubo. hehe.

Prelil tone črnila, da se njihovemu sranju posmehujem, pa vseeno insistiram, da je vseh 572 pizdekof nedotkaljivih. Edino tako ostanemo normalni, dežela pa civilizirano okolje. Vse drugo je pot v pogubo. 

Link

Ni komentarjev: