sobota, 23. oktober 2010

967036 - izvrstna psihoanaliza 550k pizdekov

[kalavnik]
Kaj bos pa naredil z onimi 550K pizdeki, ki to kamariljo z vsem zarom podpirajo? Vsakemu posebej ponovno opral mozgane ali jih dokoncno terminiral?
Za kakrsnekoli spremembe potrebujes totalno spremembo zakonodaje in tudi ustave. Za to potrebujes najmanj kvorum, tega pa ni mozno doseci.
V SLO gre za stanje duha, tega pa ni moc spremeniti, ne pri Slovencih.

Čuj stari, midva z gogijem nisva obravnavala vprašanje kako implementirati, pač pa kaj je treba doseči, oz. kaj je treba eliminirati. 

Seveda da imaš ti prav, da je to zelo težka naloga, o tem posredno govori tudi moj namig, da bi ena izmed rešitev bila, da se posla loti sveto trojstvo samo, hehe.

Ma, vem, da je tudi tebi jasno, da imava midva z gogijem prav - ukini državne firme, ukini državne kolhozniške banke, ukini možnost podmizovanja,...figurativno povedano, hehe, - ugasni jebeno luč na fasadi hiše in voila, mrčes se nima kje zbirati, pa stena na državni zgradbi ne bo več posrana od predatorskih pajkov, ki se tam skupaj z mrčesjo zbirajo, na tleh pa prav tako ne bo več usrano od nočnih orgij, hehe. 

Moja in gogijeva teza skorajda ni nekaj s čimer bi bilo možno polemizirati. Gre namreč za aristotelovsko logiko. Če luči ni, se mrčes nima na čem zbirati. To ni debata o tem ali mrčes še naprej bo ali ne, kam bo potem mrčes šla ali izginila in podobno. To je zgolj čista aristotelovska logika. hehe, jaz gogi in Aristotel, dva oka u glavi, bre. 

Kar zadeva onih 550 taužent pizdekof, vazalov vrhuške kompartijske kamarilje, pa to.

Za njih veljajo enaka načela, saj so del mrčesa, oni so tiste drobne male mušičke, ki jih pajki povečini ignorirajo, ampak ravno oni najbolj kontribuirajo vtisu masovnosti sranja pod lučjo, hehe. 

Takšni so v vsej zgodovini človeške civilizacije obstajali. Gre za oportunistično, prorežimsko, morlanohorizontalno ruljo, ki je dovolj kalkulantska in pokvarjena, da voli proti lastni svobodi in svobodi svojih otrok, ma istočasno gre za strahopetno drhal.

Ko bi njihovi trenutni gospodarji, ki so jim gospodovali tventietfortifajv, hipotetično izginili, bi oni, submisivno kalkulatsko strahopetni kakršni so, preprosto izbrali nekoga izmed preostalih in nadaljevali sluzoiditi v bližni anusa noveag surogatnega gospodarja. OK, ne bi več bilo določenih motivacij na voljo, a ta strahopetna drhal se bi pač prilagodila velikosti drobtine z gospodarjeve mize.

A moraš vedeti, da oni, čeprav ostanejo in so še naprej povsem enak faktor delujoč vdolž enakega politvektorja in enake politmantre, nehajo biti faktor že s tem ko ni več penezof, ki bi jih politiki zatemnili, zameglili, dali njim v formi sinekure, drobtine z mize, kosti vržene drhali pod mizo, ukradli, če hočeš.

Zares zminimizirana država pomeni flat minimalen davek na vse, ni viškov, ni državnih telekomov da dušijo konkurenco, zato organi regulatorja niso mutivodni. Državljan ima ves svoj rezultat dela, razen nujnega minimuma v svojem žepu in v moči lastne volje. Tako vsa ta smrdljiva lopovska zalega izgubi relevanco.

Link


Ni komentarjev: