sreda, 20. oktober 2010

963530 - paradajzarski tajni agenti

[rename]
Hilda je tardeča.
Ta črnim je bila podtaknjena, da je poročala centrali.
Za nagrado je dobila Vegrad pa ga je zafurala, ker vodenju ni bila dorasla.

Natančno tako.

Tak kot je rdeč tudi tovariš Bućkar. In tovarišica Spominčica Hribofka. In Ivan Čistokisični. In ziljon drugih junakof na zadatku, ki so podporniki in ali člani F21. In Kompartije. In so sodelovali v legalni vrnitvi oblasti nazaj v roke komunistov, Pucko jim materino. Češ zaradi nevarnosti revanšizma so se odločili za "power to the communists!" Auuuuuu!

Bilo kuda - kompartija svuda.

P.S. Naj mataju, ki je oni dan krajo na AC programu pripisoval ne-komunistom, nekdo že enkrat razloži, da je SLS derivatna depandansa Kompartije, Ljojzk krščanarski pa moten pa kot kot kalne vode Amazonke, oz. kar amazonski kal iz rdeče zemlje, ki jo naplavi iz Peruja, hehe. 

Sicer pa, ni jo stranke, ki je bolj kompatibilna s strankami pravovernih komunistof, kot SLS. Ideološko pa seveda da je najbolj kompatibilna NSi. Govor Alojzija Urana in tovariša Sluzoidoviča pa izgleda, kot bi ga pisal isti agitprop department, hehe. Alpa sta pisca sošolca z Efdeve. In najbrž člana YES. Alpa kake druge fejk patetične tretjerazredne roftarske prostozidarske lože.

Skupna presečna vsebina njunih govorov oni dan se je meni zdela kot libretto kakšne orto pateteične raperske pesmi, osladne v iber, za ketero so tekst črpali iz nekšnega hibrida evangelijev od vseh Jezusovih apostolov in Marxovih sledbenikof. Skratka, skupnoskledarska uravnilovska nirvana na nekšni bizarni platformi karantanskega pred-rozaluxemburgovskega matrijarhata, Biblije in Komunističnega manifesta. Na zdravje Bluzostan!

Saj veste, neki tacega, kot so oni abotni teksti nastali kot poskus krščanske skupnosti da bi parirali oni Rama-Krišna pevcem, ki ure ponavljajo samo rama-rama krišna-krišna rama-rama. 

Edina razlika je, da oni Krišna kao-pefci cinglajo, Kristusovi pefci pa brenkajo na kitaro. Kaj bi Jezus rekel, ko bi zagledal ves ta neokus na kupu tam pred frančiškanskim hramom v Ljubljani? Najbrž bi bil enako jezen kot takrat ko so se "V hiši njegovega očeta šli branjevstvo in klanje jagenjčkov".

Quo vadis Slovenistan, bogtenimarad?!

Link


Ni komentarjev: