nedelja, 31. oktober 2010

974734 - agitpropovski nateg ovc glede Bajukove davčne reforme

[Aleister]
Res je to kar si napisal glede davkov. Bajuk in Janševa vlada sta davčno obremenila nižji in srednji razred plačnikov davka (malo boljše reveže) z višjim davčnim razredom. To je volivce razkačilo, da so izbrisali NSi iz parlamenta. Tu je Janša tudi pogorel na volitvah, zlasti zato, ker je Pahor bolje lagal in obljubljal, kaj bo vse naredil za državo in državljane. Volivci so volili tistega, ki je bolje lagal (če zanemarimo 57.000 nepodpisanih volivcev v volilnem imeniku in tega, da glasovnice nisi dobil, če nisi podpisal volilnega imenika). Slovenski volivci (še) ne ločijo med resničnimi obljubami in resničnimi lažmi.

O čem ti? Kakšni razredi?
Bajuk-Janševa vlada je vsem iz dela prihodujočim znižala davke, le da je komunistična propaganda, vedoč kako fuknjen ter patološko škodoželjen in fovšljiv je slovenski, od komunističnih strupenih ideoloških kontaminatov v um sjebani človeček, uporabila najbolj neverjetno sluzasto nebulozo:

Glede na to, da je tistih nekaj tisoč slovenskih zaposlenih, ki je 14 let plačevalo neverjetno drakonsko visoko stopnjo davka, česar se z ničemer na tem svetu ne da upravičiti (50% stopnja plus neokapičeni paradavki, vse skupaj blizu 70% marginalnega davka. 70% eksproprijacije premoženja!), sta Janša in Bajuk to stopnjo znižala na še vedno drakonsko visokih 41%, kar nima nič opraviti z drugimi davkoplačevalci. V okviru poenostavitve sistema sta število razredov znižala na 3, ampak tako, da sta v kombinaciji s pragom poskrbela, da nihče ne plača višji davek, pač pa čisto vsi decidno nižji.

Komunajzer agitprop je potrkal na duše primitivnih in jih podžgal, češ ni važno, da vsi plačujejo manj, važno je, da "bogati prešiči med delouci" poslej profitirajo bolj kot "revni prešiči med delouci", ker se jim je krvavenje iz odprtih žil znižalo. 

"Revni prešiči med delouci" bodo poslej prišparali zgolj eno klobaso in dva pira na leto, toti ta "bogati" pa 5 klobas in cele dve gajbi pira.

Skratka, uporabila se je logika, da je narobe ker sosedu poslej ne bo več crknilo 50 krav na leto ampak "samo" 41, zaradi česar kao ni več dobra novica, da bo vsak, še najmanj prihodujoči, poslej imel najmanj eno kravo več. Kao, jebeš dobre novice, če pa oni "bogati prešiči" ne bodo več tako drakonsko trpinčeni kot doslej. Kar naj bi pomenilo, da je "revnim prešičem" v večji užitek, da drugi trpijo bolj, kot pa da sami trpijo manj. Skratka ni bilo nikakršne vsebine, ki jo omenjaš ti, pač pa čisto komunistično podžiganje primitivizma. Grejt sakses, Sjebostan!

P.S.

Tako patološka reakcija velikega števila Slovencev me je spomnila na komentar psihologov, ki ob vsakem trpinčenju otrok v družini praviloma komentirajo tako: "Mati je trpinčila otroke tako, da jih je pošiljala klečati na koruznih zrnih, saj je v mladosti tudi sama bila predmetom enakega trpinčenja". Go figure!

Dolga leta komunističnega neofevdalnega trpinčenja so nacijo močno v um sjebala, pa se nacija obnaša svoji psiho motnji primerno. Fritzlovsko!

Nacijo ne moti, da nek nedotakljivi rdečekhmerski Herman Rigelnik, ali Jankovič, ali Ivan Zidar imajo stotine milijonov EUR med klepto-prihvatizacijo nagrabljenega premoženja, moti jo, da inženirju Pepetu poslej ne bo več crkavalo 50 ampak samo 41 krav, ker to pač utegne povzročiti, da Pepe ne bo več prisilno uravnan na do pike enako bedo kot so motenčki sami, kar motenčom daj lažni občutek, da so cari, ker en gledajo dol v govna v katerih so in v katera so prisilili tudi Pepeta, ampak se slepijo, da so enaki Pepetu. 

Tega greha, da se bi delavec inženir Pepe utegnil "razslojiti od njih", buuuuhahaha, motenčki Pepetu ne morejo odpustiti. Nomenklaturnemu Rigelniku, neofevdalnemu gospodarju to fino pristoji. Pepetu pa vednarle ne. Pepe bi pa valda smel biti zgolj pohlevni suženjski tlačan tako kot vsi. Kako se drzne štrleti ven iz, po boljševiško etato-nasilno uravnanega povprečja. 

To je bila mantra tistega komunističnega agitpropa, ne pa razredi in kakšna realna vsebina. Realne vsebine ni bilo, si mal pozabil? In na to vižo še naprej v SLO igrajo vse komunistične frajtonarce. V Sjebostanu nič novega - ostajamo cona jebeludzbunjenog somraka še naprej. Hvala vam boljševiki na oblasti, hvala vam 45+12+3 krat. Y teby Ivan Grosupeljski y tebi hvala. 4 krat!

Link

Ni komentarjev: