ponedeljek, 11. oktober 2010

952283 - levakarski ideali

Idealna slovenska hiša = Hiša za dva.

Idealna slovenska družina = družina dveh.

ZARES idealna slovenska družina = družina dveh istospolnih.

Idealen slovenski zakonski par: Peder in lezbijka.
Nobenega ljubosumja, nobenih na seksu temelječih tenzij, bodočnost modernega zakonskega življenja, takorekoč.

Idealna slovenska spalnica: Spalnica za enega.

Idealen slovenski javni dogodek: Združitev parade ponosa in teka partizanskih trojk. Idealen dres: Roza vroče-oprijete tekaške strečmaderfaker hlačke (seveda da tudi za moške, kaj pa drugega, hehe), roza oprijeti zgornji del, na glavi pa titovka z zvjezdočko, v rokicah pa rdeče rutice.

Idealna publika za ta idelani dogodek: 10 tisoč prijateljev-dvocevk iz Zagreba. Ker oni "doista obožavaju slovenski napredni način" (prev.: "ZARES obožujejeo slovenski napredni način").

Idealen slovenski gospodinjski pripomoček: Dildo-vibrator. Gorenje bi moral že enkrat spaziti to gospodarcko priložnost. Jebeš konvekcijske pečice, kdo pa še kuha doma.

Idealna slovenska upokojitvena doba: Pri 100 letih starosti. Do takrat večina pomre.

Idealna slovenska postelja = truga. Delaš do 100-leta in če nimaš sreče umreš v službi, če pa imaš srečo umreš lepo kar v trugi. Od tu naprej je vse lažje.

Idealni slovenski vir prihodkov = državna skupnoskleda. Šele ko bomo vsi prejemali apanažo iz državne blagajne bomo [spet!] dosegli nam idealno stanje.

Idealni slovenski seks: Skupinski. Kolektivni fuk dogodek. Kolfudo. Kolketiv je naš drugi jaz. Pri seksu in delu, drugače smo pa zarostani sebični individualisti. Seks-zadruga recimo, nam je pisana na kožo. Kjer eni nič ne fukajo, oni, ki pa "imajo sposobnost eksekucije", hehe, fukajo progresivno več. 100 Slovencev skoraj nič, ker jih babe imajo na štefcu - Erazem pa 100 njihovih bab. Recimo. Za primer. hehe. Progresivno, takorekoč. Kot pri dohodnini. Pri nas morajo vse tovrstne zadeve biti progresivne. Da bo "pravično". Ker nam je ipak glavno, da je "pravično", stjupid!

Idealna slovenska občina = 13 ljudi. Župan in dvanajst svetnikov. Najbolj pomemben svetnik: za mednarodne odnose in pobratene azijske občine.

Idealen slovenski šport: Maraton po minskem polju. Slovenci ne moremo športati brez adrenalina, poleg tega je tudi vobče lepo, če pri športu tvegaš življenje, kanede, jebeš šport, če ni dovolj velike verjetnosti za smrt. hehe.

Idealni slovenski izlet: Ustaneš ob 3.00, ob 4.00 si v Vratih. Ob 5.00 si v steni, ob 8.00 si na vrhu Triglava, ob 14.00 si na Soči in se v neoprenski obleki že po riti spuščaš po brzicah, ob 19.00 si nazaj v Ljubljani, kjer se s kolesom odpraviš na Toško čelo da se malo razgibaš pred spanjem.

Idealen slovenski dan na počitnicah: Zjutraj, ko so temperature še znosne se s kolesom odpraviš na 120 km dolgo vožnjo. Ob 13.00 si na teniškem igrišču in pri 36 stopinjah z drugim Slovencem igraš dve uri tenisa, ob 15.00 se vržeš v vodo in preplavaš tri kilometre v šusu, ko si iz vode, hitro najameš kanu in odveslaš dve uri pred večerjo, da sploh imaš tek jesti.
Tik pred spanjem se odpraviš potapljati. Ni ga čez nočno potapljanje. Dnevno je za ziheraške limelne.

Idealno slovensko premoženje: Da sosedu crkne krava.

Idealni slovenski avto: Da sosedu ukradejo BMW.

Idealni slovenski politični prostor: Kompartija na poziciji in dvanajst kompartij v opoziciji.

Idealna slovenska lustracija: Da se lustrira one, ki nagajajo poziciji. Majke mi sudija včeraj mi rekel Janez Stanovnik.

Idealen slovenski izid volitev: 100%.

Idealno število kandidatov na volitvah: 1.

Idealna slovenska proračunska potrošnja: 100% nad prihodki. Zadolžiš se, pa se naj upnik jeba s problemom vračanja.

Idealni slovenski predsednik: Žveplena kislina. Predsednik ipak mora biti simpatičen, saj je vendarle voljen neposredno od ljucva.

Dovolj bodi, ...ne da se mi več, hehe!

Link


Ni komentarjev: