sobota, 23. oktober 2010

966769 - pa tako enostavno bi bilo preprečiti plenjenje....

[gogi1]
> [0524Merku]
> tokrat pa mu dajem čisto prav. Glavni vzvod za plenjenje pa so postale banke ali sorodne kapitalske družbe,samo narod je/bo dolgo potreboval, da je sprevidel.

Glavni vzvod za plenjenje je vse, kar je državno. Takoj, ko bi prodali vse deleže v gospodarstvu, bi vse zadihalo. Preden so prodali Lek, smo neprestano poslušali o nekih intrigah, Dragonja je bil vsak dan v medijih, pride Novartis, podjetje samo še posluje in to dobro.

Klap,klap, klap, klap, klap! Bravo maestro! Natančno tako! Sem enakega mnenja.

P.S.

Ne le, da sem mnenja, da smo spričo življenja v naši famozni Tventietfortifajv komunistično-đabalebaroški mutivodno-nategunski predatorsko-roparski temnici, v kateri je premoženje države bilo plen klepto-kamariljnim politikom in njihovim srpokladivarskim bratom, najbolj pa seveda od murgljske prelature maziljenim, posvečenim in prikoritnim vobče, ki so do politične vrhuške praviloma v relaciji NašiSvoji, moramo v ustavi najmanj 500 let imeti zapisano, da država ne sme imeti v lasti podjetja, banke in kakršnekoli gospodarske profitno dejavnost izven temeljnih servisov državljanom opravljajoče establišmente, jaz sem celo mnenja, da nobena država na svetu ne bi smela imeti svoja podjetja, banke ipd. 

Niti se bi smele zadolževati, ker to neposredno zasužnja cele nacije in je vir najhujše prikrite zlorabe, na katero plebs v bistvu nima možnosti vpliva, torej gre za ekspliciten suspenz demokracije in svobode, obvod okoli formalno obstoječih demokratičnih inštitutov, perverzno financiran iz žepov državljanov. To je tako, kot če bi atentat na nas, naročnik atentata dal plačati iz našega računa.

Plen je možen, če je kaj za pleniti. Amen.

Teoretično, če bi edini plen za pleniti bile plače primerno zminimaliziranega števila javnih uslužbencev, bi politiki moj kurac imeli jajca te plače ukrasti, pa če imajo ne vem kako dobro domišljijo pri kreiranju lopovske roparske sheme in alibijev. 

Tako pa so si organizirali milijardne možnosti na AC programu, pubeci in pupike si imajo državnokolhozniške banke, telekome in podobne kolhoze - kravice molznice, ki napajajo njihove klepto-predatorske apetite in aspiracije. Ukini plen, ukini javno razsvetljavo, pa boš videl kako rapidno bo upadla količina predatorskega mrčesa, ki se tam na teh lučeh zbira.

Jaz imam eno svojo tezo - naši komunajzarčki, vsaj 99% njih, bi povsem izgubili voljo "se it politiko", kakorhitro bi jih odrezali od plena v formi penezof in nezakonito uzurpirane oblasti. 

Ker oni so tam samo zaradi denarnih koristi in zato ker obstaja možnost vladati in mutiti podmizno. 

Ukini državne firme, minimiziraj državne peneze in vsili vladavino pravne države, skrtaka odvzemi politikom vse to, pa ti noben komunajzar ne bo več hotel med politike in služiti državljanom. Rekli bodo - ma, ka si jedel nore gobe, mona, za koji kurac bomo tam, če ni možno ne krasti ne podmizno mutiti pri vladanju. Nobenega navala ne bo več. 

To velja celo za one komunajzare, ki se oblasti kot klop oklepajo zato, da preprečijo sankcioniranje že storjenih hudih zločinov in zlodel. Če pravna država funkcionira, ni možno s pomočjo doživljenjskih sodnikov in NjihovihSvojih tožilcev in policije preprečiti sankcioniranje starih zločinov, magari samo skozi deklarativno obsodbo ali obsodbo "neznanih storilcev iz Komaprtije", torej ni razloga, da bi komunajzar tam čičal in čakal, da prestreze poskuse preiskav in sankcioniranja.

Se bo pa rahlo povečalo število ropov bank, pošt in zlatarn s flinto v roki. Zelo rahlo, ker večina teh lopovov nima jajc za kaj takega. Ker niso dedi, ampak sluzaste vaško-kurjetatinske oportunistične pizdice, ki upajo ropati samo tako, da v akcijo pošljejo državo, da za njih zaseže oz. da jim dostavi peneze v skupnoskledo od koder oni potem grabijo in žepotrpajo na ziljon načinov.

P.P.S.

Obstaja pa še ena pot rešitve za Slovneijo, sam ta podrazumeva intervenco vsaj nekoga izmed članov svetega trojstva. Ko se je nekoč davno Bog odločil, ne vem sicer kaj mu je v njegovem velikem dizajnu šlo po zlu, da je moral intervenirati, torej, ko se je odločil, da to z dinozavri ne gre več tak naprej, je Zemljo dal zadeti s primerno velikim kamnom, primerno velike hitrosti, da zaneti ogenj očiščenja. In požgal vse kar leze in gre in je večje od miške in se ni uspelo skriti pod površje. Kdo ve, morda bo Bog nekega dne imel poln kurac te naše slovenistanske lopovske blasfemije, ki mu sjebava njegovo najlepšo pesmico - svobodnega duha v človeka, pa bo vso to sodomogomorsko klepto komunajzarsko zalego požgal do temelja. Alpa vsaj v solne stebre spremenil, hehe.

Link

Ni komentarjev: