sreda, 13. oktober 2010

956020 - še ena ob grožnjah Jankovića ml. raziskovalnemu novinarstvu

Stari, to da Jurček ni niti malo "mladostnega upornika", (a bogami tudi naša celotna slovenska "mladost" sanja bolj komformizem cuzanja rentic iz državne zizike, tak da naš Jurček ni nobena posebna izjema, topo-gledno izključno govorim, seveda, hehe), nam preostalim državljanom Slovenistana v bistvu niti ni glavni problem.

Problem je, da je Jurček z neznosno lahkostjo v javnosti prosil "Machen Sie dises Land Elikan frei!" in da ni niti najmanjšega dvoma, da bi daleč od oči javnosti še lažje kakšni teroristični organizaciji, recimo srbska "Črna roka" mi pride na misel, naročil, da naj Elikana poje tema, pa da naj bo videti, da je bila prometna nesreča.

Čeprav naš Jurček ni niti podoben rajnkemu Pukaniću, meni ni niti malo smešno, ko vse to berem.
Tudi Pukanić je organom prijavil, da so mu grozili s smrtjo, večina hrvaške javnosti se mu je pa privoščljivo posmehovala, češ, japajade, da ti grozijo, zgolj hrup delaš, da se ti Nacional prodaja. 

Novinar je svetinja! Tudi oni gnili pizdun iz Dela je svetinja! Lahko je težek prokomunajzarski ali celo komunajzarski gnoj, in je vseeno še vedno svetinja. Ker je novinar! Novinar naj brska, išče, natolcuje, piše, celo laže in blati vzorne državljane, hehe, naj kar, če je gnoj. Pač kdor bo menil, da je oškodovan bo tožil, kanede. 

Če pa komu ni všeč, da imamo sodnijo kakršno imamo, ki ne dela in ne funguje, pa se žalibog ne izplača tožiti, potem naj pazi ko naslednjič voli in se naj zamisili zakaj voli doživljenjsko kamariljo, če jo voli. In še nekaj, če en Janša na primer opazi, da sodnija ne funguje šele ko toži onega gnoja iz Dela, potem mu itak ni pomoči. Ker bi moral opaziti veliko prej y bogami tudi rezolutno ukrepati, Najkasneje recimo takrat, ko je bil premijer.

Država v kateri novinarjem lahko nekaznovano grozijo, ali bognedaj celo kaj nekaznovano naredijo ni država, ampak je banana đamahirija v devetem krogu Danteja, v katerem so življenja državljanov takšne države vredna pol pizde mrzle vode. V takšni državi povprečen Slovenec ne bi niti želel živeti, kaj šele znal preživeti. Slovenec ni prebivalec Neaplja ali Beirutha, jebote. In hvala bogu, da je tako. Naj tako tudi ostane. Komur pa Satan manjka, naj se prijavi za prostovoljca v Afganistan.

Retorično vprašanje: Ali so uslužbenci Mercatorja vsi imela ono slavno nalepko "[Arkanovi] Tigrovi", da si jo dajo na avto, da ga ne ukradejo medtem ko so delali bizines u pašaluku Uža Srbija sa okolinom.

Link

Ni komentarjev: