sobota, 2. oktober 2010

943744 - kaj je đamahirija

[Cicko007]
Čakam, da bodo sporočili, da lahko dvigneš samo 10% mesečnega nakazila na banki, da moraš ostalo porabiti preko kartice.
V zanimive čase gremo, ko niti s svojim denarjem ne smeš/moreš več razpolagati kot, da je tvoj.
Ga imate še na banki?

Niso to nikakršni "zanimivi časi". To je "zanimiva država". Fašistična država! Fašistična komunistična brezpravna država, država nasilne uravnilovke in tisočerih etato-fašističnih nasilnih dejanj z zlorabo represivnega aparata države. Država z "zanimivo oblastjo". Fašistično oblastjo! Fašistično komunistično oblastjo!

P.S.

Tej "zanimivi državi" se reče Đamahirija. Komunistična Đamahirijia. Komunistična Fašistična Đamahirija. Komunistična Đamahirija - Gulag na prostem.

P.P.S.

Zdaj pa vsi "domoljubi" in komunajzer-tekovine-gardijani, marš jokcat, če ste med onimi ki so volili zalego, ki se vam je, kot bi vi bili reatrdirani prodala za "poštene-leve-na-sredini". V resnici pa, kot vidimo iz že nagrmadenih tisočerih dokazov, gre za nasilno, orto-ultra-kleptoidno fašistično boljševiško komunajzarsko kamariljo.

P.P.P.S.

Na zdravje Butalistan, pizda ti materina, tebi in vsem onim 550k pizdekom, ki to lopovsko zajedalsko klepto-fašisitčno kliko voli vedno znova!

LP shaman, Smrt fašizmu-komunizmu-Tam-BojdaLevoNaSredini Svoboda IzDelaPrihodujočimInPoKomunistihNemaziljnaZasebna PodjetjaPosedujočim.

Link

Ni komentarjev: