sreda, 6. oktober 2010

947246 - enakost v teoriji in praksi

[Receptor]
Povejte mi kdo v naši deželici razen Kučana, Turka in Golobiča lahko v soboto popoldan pokliče "svojega" zdravnika, in kako dobiti zdravilo v soboto popoldan?

Lahko še dr. Keber, avtor novega komunističnega manifesta, kadar se prenažre surovega zelja, ki mu želodec tak napihne, da mu ga hoče raznesti, polej ga odpeljejo v klinični, spumpajo, on pa potem v tabloidu Delo o tem tedne in tedne piše kolumno, ki je skorajda tak zanimiva kot tovariša Dr. Markeša redni komentar, oz. kolumna v istem tabloidu. Tolk si je oboje po zanimivosti enako, da človek na stranišču ne ve kaj bi prej prebral. Da ga požene.

Tudi tovariš On-TheSvinger lahko, ma on jo ne rabi klicati, ker je ob vikendih žnjo, njegova priležnica je hkrati njegova osebna zdravnica. In obratno.

P.S. Pri Turku si se po moje zmotil, on ima na voljo "osebno pravnico na klic", ne pa "osebno zdravnico na klic", je pa res, da si zadel, da gre za t.i. "call girl", to pa ja. 

P.P.S. Ne vem kam topogledno sodi tovariš Salome, recimo, on je namreč izjavil, da "...vikende pogosto preleži v postelji z ministrom članom Pahorjeve vlade, prej je pa hodil z enim drugim ministrom iste vlade, ko še ni bil minister". Vse je, bojda tudi v njegovi knjigi (al da bo v knjigi, neki tacega je zaupal tabloidu). Najbrž se lažejo toti iz tabloida, hehe. 

Kje bi v naši vladi lahko bila hkrati kar dva zaljubljena v tovariša Salometa. Res je, da si je tovariš Salome dal vbrizgati kar nekaj silikona na junaška prsa, ma, po mojem ne trzajo vsi ministri/ministrice te vlade ravno na silikonske joške.

Morda pa to propagando širi zlobna opozicija, ker patološko sovraži etno izvor tovariša Salometa. Nekdo iz opozicije, ki je homofoben, al se pa tak kot rahmetli Heider samo dela, da je skineadovski fašistični hrust in homofob, v resnici pa ima fanta. Ker se tovariš Salome hvali "Pa, ja sam ti doktor za ljubav", ne vem ali to zdaj sodi v kategorijo "osebni zdravnik" al ne, dildo mu materino, takorekoč.

Link

Ni komentarjev: