torek, 5. oktober 2010

946040 - sanja Borat kukuruz, hmmmm, silicijevo dolino

Matija, ti si car.
Vrhunski prispevek. 

Kdo bi si mislil, da se takšne biserje še najde v naših logih, potem ko smo dali skozi tventietfortfajv total vseobsegajoče devastacije duha, morale, degradacije in institucionalizirnega penaliziranja vrednote ustvarjanja in ustvarjalnosti, ...devastacije in degradacije vsega, kar lahko da prosperiteto in osebno svobodo.

Najprej sem misli nekaj udarnih navedb citirati, potem sem ugotovil, da nima smisla, ker bi itak citiral skoraj ves članek.

Ko bo Slovenija premogla vsaj nekaj sto takšnih ljudi, otokov zdrave misli, ki ne le zdravo razmišljajo, pač pa se tudi nič ne sprenevedajo in se nič ne pačijo, na relevantnih mestih seveda, bo kakšna "silicijeva dolina", kot prispodoba novokorejskega duha v Kranjcev, celo uresničljiva velika ideja. 

Tako kot imamo danes, ko v družbi rulajo "misleci" a la marcelštefančiči, miheljaki, gantarjimetelkovski in ziljoni pritlehnih fukfehtarskih đabalebaroških zničemerutemeljivih oberrentarjev, ki se o drugem kot o državnem reketarjenju s prerazdeljevanjem preko žepotrpanja v žepe NjihovihSvojih na ziljon načinov, ki jemlje ustvarjalcem in daja sinekurnim pizdekom, metelkovskim falirancem, maziljenim NjihvomSvojim kao-socialno čutečim tajkunom in nad vsem - kartelnim klepto bratovščinam, v eni sami nepregledni klepto-koruptivni orgiji, ki nagrajuje lopovščino podmizno v klepto-kartele združenih, zatira osebno svobodo in svobodo vobče, ter posledično suspendira prosti trg, ukinjajoč načelo enakih priložnosti za vse v gospodarsko igro vstopajoče entreprenerje ter hkrati naizogibno suspendira tudi demokracijo, kar državljane zasužnja, ne le posledično, pač pa kot vidimo iz kriminalnih zgodb našega vsakdana, tudi eksplicitno, ko se politične bratovščine financira podtalno, da bi ja za vsako ceno vladali naprej. 

Ni treba niti za sekundo dvomiti da se stranke podtalno financira iz davkoplačevalčevega žepa, kajti pri nas noben izmed teh sluzastih lopovov nima jajc se s flinto v banko odpraviti ropat, pač pa izključno s pomočjo zlorabe državnega represivnega aparata ropati oz. reketirati davkoplačevalce

Boratkovo blondasto lamentiranje nekam tjavdan o silicijevih dolinah in zatohlih subvenciranih večno meglenih globelih, orisano na kravovrdeče ozadje njegove komunistične zajedalske nasilno-uravnilovske politične prakse, ki odkrito iz žepa davkoplačevalca financira državljanovo zasužnjenje, je ne le perverzno, je tudi narodovi zdravi pameti neposredno žaljivo.

Naposled vemo, dokazano iz prakse, ko gre za vodenje države, je blond na rdeči podlagi očitno najbolj nevarna in brez dvoma tudi najbolj draga kombinacija. Zdaj vidimo, da še bolj kot odkrito modreoka na večnem rdečem ozadju. 

Kateri bebo vse to pačenje, ob ekstenzivnemu boratovskem metlofritenju lahko sploh posluša? 

Ostarele afežejevke vajene govorov tovarišije o svetovni zmagi socializma? Jugonostalgični diplomanti kumrovške univerze vajeni večnih obetov socialistične ideje, morda? 

Morda odcvetele komsomolke, pravoverne žurnalistke, diplomantke efdeve iz generacije Mojce Pašek Šetinc, ki drgeta ob pogledu gori v višave proti okam tovariša Staljina, ki ji je blagovolil dati intervju? 

Ona žurnalistka rdečega tabloida Delo, morda, ki je izjavila, da jo rahmetli lemonfejs neznansko vzburja, ker je bojda zelo seksi moški, z neverjetno karizmo, potem pa medvrstično dodala, da jo vzburja vsak oblastnik s "tolikšno močjo"? Bernarda Jeklin, ki je isto izjavila o Rodetu?

Najbrž nihče ne ve odgovora, vemo le, da mora biti toti osebek, bodisi naiven kot gimnazijska brucka, retardirano pohlevna ofčica, ekstremno blond, ali pa vsaj močno distortiranega duha, ki večino težko prigaranih penezof zmeče v loto greznico, a vseeno še naprej verjame v racionalnost svojega početja in da bo vsak čas zmagal.

V tako zblojeni skupnosti lahko o "silicijevih dolinah" brez da bi zardeli od sramu, govorijo samo narcisoidni orto-nesamokritični, arogantno prepotentni, nerealno razmišljajoči luzerski Boratki, ki se jim še sanja ne posledica česa je ameriška silicijeva dolina, oz. vzpon singapurskega, ali korejskega, ali kateregakoli drugega azijskega gospodarstva.

Če je z vidika osebne svobode, brezrezervne in nepogojevane vladavine načela enakih priložnosti, de facto obstoja prostega trga, nepenaliziranja ustvarjanja v korist zajedanja, nagrajevanja znanja in rezultata, klima v družbi arktično-sibirsko-gulag-sovjetsko-zajedalsko-nasil no-dekretno-uravnilovsko-zamrznjena, tam plemenitega južnega sadja, dragi Borat ne bo možno vzgojiti, pa da ga jebeš. Ker manjka marsikaj, jebote, začenši s pravo temperaturo!

Kricefiks, porkamadona, kaj smo se Bogu zamerili(Predvsem pa, kaj smo se zamerili onim 550 tisoč Slovencem, ki nam tak zagrizeno, srdito in ritojezno, pritlehno in oportunistično privoščljivo, vedno znova volijo KKK bracvo! hehe).

Pa nam eto posledično rulajo Borati, ljudi kot je Matija pa državljani Slovenije le po naključju dobimo priložnost slišati v javnih medijih?! Kaj šele, da bi nam takšni rulali, bogdaj.

Link


Ni komentarjev: