sobota, 2. oktober 2010

943755 - pokojninski nateg tisočletja

Mene zanima kakšen kreten more biti človek, da v državi, ki prakticira nasilno lopovsko boljševiško rekeketiranje, ki je neokapičeno, v kombinaciji z izplačlili, ki so ne le okapičeni, pač pa celo vsebujejo card blanche kamarilji na vrhu nasilne fašistično-komunistične države, da sme poljubno nižati izplačila, in tudi jih, programirano in s tem po lastni volji nasilno uravnanvati v ponzijevi shemi prisilno sodelujoče, kot tudi kompenzirati svoje lopovske pohode na vplačani denar?

Kjer idiot gre v takši državi s takšnim prisilnim roparskim sistemom, sam prostovoljno sodelovati še v nekšnih dodantih shemah, češ da gre za drugi, tretji, 547 motherfucker steber?

Kaj si človek, ki je že dokaznao sposoben, saj mu je uspelo kreirati presežek penezof, ki jih lahko varčuje, ne zmore sam poiskati pred roparsko fašisto-komunistično oblastjo in nasilno fašisto-komunistično đamahirijo varno shemo varčevanja, v kateri mu smrdljiva zalega ne bo določala kaj bo počel s svojimi prihranki, mu do njih limitirala dostop in mu programirano nižala rento?

Če je ta človeček tako mazohističen, da se to gre in ne zna nasanjati drugih shem, potem mu je prav da ga fašistična klepto-zajedalska klika oropa in jeba v žive možgane brez anestezije.

Namig: Vsem tistim, ki ne razumejo zakaj samo iz dela prihodujoči imajo na svoje prihodke 41% davka plus neokapičen harač reket za kao pokojnino in kao zdravstvo.

Zato, da ga fašistoidi lažje zvabijo v svoje sheme, češ, če greš z nami v lopovsko piramido, ti ne bomo upfront vzeli teh 41% (ampak te bomo kasneje prikrito oropali z razvrednotenji rente, hehe).

Jebite se budale, ki ste nasedli klepto-komunistom!

LP shaman, Smrt fašizmu-komunizmu-Tam-BojdaLevoNaSredini Svoboda IzDelaPrihodujočimInPoKomunistihNemaziljenaZasebna PodjetjaPosedujočim.

Link

Ni komentarjev: