nedelja, 17. oktober 2010

959809 - kaj bi premje moral storiti glede t.i. "polpretekle zgodovine"

[naporen]
Hm, a lahko na to sploh pričakuješ odgovor? Ker očitno o stvari ne želiš govoriti, ne skopariš pa z žalitvami na moj račun. Ampak tokrat naj bo...

Mogoče se boš tako lažje držal teme: si predsednik vlade, kaj bi ti konkretno naredil glede povojnih pobojev? Kratko in jedrnato.

Škoda, ki nisi mene vprašal. Strogo hipotetično, če bi vprašal mene, bi odgovor bil naslednji:

Vlada premijerja Shamana, hehe, bi tozadevno v parlament poslala predlog sistemske zakonodaje, ki bi vsebovala naslednje:

1) Kompartijo (KPS; ZKS; iz katere vodi nasledstvena sled v kompartijine derivate ZLSD, SD, LDS, Desus, Zares, SDSD ...) se razglasi za zločinsko, protinarodno, protidemokratično, teroristično organizacijo. Enako velja za kompartijine zločinske depandanse UDBA, KNOJ, OZNA, KOS, SDV...nejmit fašistične svinjarije katerakolidruge.

2) Vse, sicer na začetku preiskave še domnevno neznane funkcionarje kompartije, ki so bruhali zločinske ukaze, uredbe in zakone (za poboje in še vrsto drugih proti svobodi naroda naravnanih dejanj) se na tožilstvu, temeljem corpus delicti v formi kosti, a ne samo kosti, tudi dokumentov, uradno obtoži zločinov masovnih pobojev in "organizirane zarote, ter organiziranja z namenom škoditi osebni svobodi pripadnikov slovenske družbe in nacije ter s ciljem suspenza demokracije in prostega trga ter zlorabe represivnega mehanizma države proti lastnemu narodu". 

Posebej se jih preiskuje in relevantnim tudi sodi za zločin načrtnega sistematičnega zasužnjanja slovenske nacije s pomočjo zločinskih mehanizmov boljševiške etato-nasilne uravnilovke, ki ves čas od leta 1945 do danes vsebuje zločinsko mafijsko-etato-fašistično eksproprijacijo premoženja, zaradi česar v Sloveniji nikoli ni nastal otipljivo relevanten srednji razred neodvisnih, pa imamo samo tenek sloj zelo premožnih rdečih tajkunov in zelo debel sloj 98+% sirotinje, srednji pa je skoraj neobstoječ. 

Skratka, obtožil bi jih, potem pa bi jim sodišče upam da sodilo za zločin zlorabe represivnih mehanizmov države proti lastnim državljanom.

3) Stranke, ki so sukcesorke kompartije se pozove, da se v roku 30 dni od uveljavitve zakona pisno odpovedo The Kompartiji in se javno, na, v parlamentu/po zakonodajalcu pripravljeno pisno resolucijo podpišejo, da obsojajo mater svoje stranke - The Kompartijo, kot zločinsko tvorbo.

4) Premoženje strank, ki je nasledstvo od kompartije se zaseže.

5) Poleg, v preiskavi dokazanih zločinov kar implicira tudi ugotovitev dokazanih zločincev, se po tem zakonu lustrira 500 najvidnejših kompartijskih funkcionarjev, ki so v kompartiji in njenih derivatih in frakcijah delovali od leta 1945 do dneva uveljavitve zakona. Medalje, nagrade in podobno kramo lahko obdržijo, ne smejo pa več v javnosti poveličevati kompartijske tekovine, ter naciji groziti da kompartijske tekovine imajo namen braniti tudi z orožjem. Tudi organizirati pasje procesije, ki poveličujejo komaprtijo in njene tekovine več ne bi smeli, tako kot to že 50+ let ne smejo niti drugi, že davno pobiti in umrli fašisti.

6) "Lustrirati" te stare prdce in njihov podmladek, mimo onih, ki jim bodo dokazani konkretni krvni zločini, pomeni nič več kot rumeni karton, to je suspenz političnega delovanja za x, y in z let. Ter seveda prepoved zaposlitve na delovnih mestih financiranih iz državne balagajne.

7) Vse poboje se razišče, vse kosti pokoplje kot se zagre in se svojcem dopusti, da na grobovih pišejo kar se jim zljubi, magari rišejo sončke, rožice, kurac, pičko, kar jim je volja. Pa valda jim ne bodo komunisti predpisovali kaj naj napišejo na grob ubitega od komunistične zločinske roke!

8) Vse ulice, inštitucije ipd. poimenovane po morilcih, ali umrlih top funkcionarjih kompartije, ki bi sicer po tej zakondaji bili izpolnili kriterij zalustracijo, e.g. Josip Broz Tito in Edvard Kardelj, se preimenujejo v "Ulica žrtev komunističnih zveri" oz. "Univerza Žrtev komunističnih zveri" ipd.

In glavno vprašanje - čemu vse to? Zato, da folk dojame zakaj ne sme voliti komunistično kamariljo in se končno reši iz suženjstva.

Seveda bi precej pomagalo še to, da bi hkrati naredil revizijo vseh privatizacij podjetij. In revizijo vseh investicij države v zadnjih 20 letih katerih vrednost je bila več kot 100 tisoč EUR. Da recimo vidimo kdo je naciji ukradel 2,2+ miljarde na AC programu in da se ukradeno vrne.

In ja - samo slepec ne vidi, da so vse tri zadeve povezane, kompartijski poboji, podmizno na Pucko-mu-materino način priigrana večna kompartijska oblast tekom naših kontinuitetnih tventietfortifajv in komunistični rop bibličnih razsežnosti izveden nad slovenskimi državljani oz. nad slovensko nacijo. 

Mejk no mistejk, nihče od njih ni v politiki zaradi česarkoli drugega kot penezof, premoženja in moči, kar je v bistvu eno in isto, odtod tudi tolikšen grabež. Nikomur ne bodo manjkali, tako kto nikomur ne manjkajo bakterije MRSA, ko se jih z antibiotikom zatre.

Če bi dobra vila Slovenijo suženjstva in komunističnega teroraja, torej Komunistično Đamahirijo Slovenistan čarobno čez noč spremenila v Koromandijo Svobode tako, da bi čudežno preprečila krajo, nepotizem, korupcijo, eksproprijacijo, nategunjnenje in zlorabo oblasti, bi vsa ta kamarilja instantno spizdila iz politike kar sama ter šla med prevarante druge sorte, med klasično mafijo in roparje, rektarje, nategune raznorazne... ipd. 

Njih služenje skupnosti na skromnih plačah in strogo po zakonih, strogo v okvirjih pravne države in dosledne demokracije N E Z A N I M A.

Dobro?

Link

Ni komentarjev: