sreda, 13. oktober 2010

955401 - zakaj Janković ml. (in tudi st.) ni pravi dec

[0320CALLI]
Elikan, bil si NEPOVABLJEN na zasebni zabavi, sram te bodi in zakaj si bil? ker si pričakoval reakcije pijanih zmagovalcev. in to si dobil, verbalne, imaš srečo, lahko bi dobil tud kakšno na g.... celo mogoče zasluženo?!? daj, ubij ga.... a to je nekakšna grožnja? iz ust razvajenega jankoviča? dejte, no, res nimate o čem več pisat... haha, pravzaprav je pa elikan dosegel namen s svojim prihodom na zabavo: imate velik za pisat pa ostali tud. bljak!

A da bi jih Jaka dobil na gobec od one tenkoglase kreature, ki na vidno nevrotično-nesiguren način javnosti histerično oznanja, da je ponosna na tatumeneđerakinipolitikbojdakerjebizinesmansolatar valda, ker je zanj glasovalo malo več kot 25% prebivalcev mesta, ki mu naj bi vladal v zadovoljstvo vseh 100%? Kreatura, ki se ji je videlo, da je v tangice od navdušenja nad iluzionizmom tatkota spustila kapljco, kar pomeni, da zlaganosti početja lastnega tatkota seveda ni sposobna zaznati. Uboga para, bog mu bodi milosten, saj njega je kraljestvo nebeško.

Men je videti prej, da je Jaka bil v nevarnosti, da mu ta tenkoglasa metrodrkađijska (Shamanopedia pod tem pojmom razlaga da gre za osebo, ki je na skali tik pod tisto pod-vrsto metroseksualca, katerega tange so čisto vse roza barve in seveda v konkretnem primeru, ker se pač ima peneze za Gući Zapokući in Armani Zapovani, pač logično znamke DolćeMuGaBana) kreatura ponudi zakonsko zvezo, alpa vsaj skupno življenje na koruzi. 

P.S.

Pjervoje: Pravi ded (TATA) bi ob volivnem izidu, ki pove, da ima eksplicitno podporo zgolj nekaj več kot četrtine Ljubljančanov, stopil pred kamere in rekel - Od nadaljne tekme odstopam, kajti brez eksplicitne podpore vsaj 61% občanov Ljubljane, ne želim voditi to mesto.

Ftaroje: Pravi ded (SINE) bi ob očetovem pačenju in zabavi iz čistega dišpeta naperjenega proti vsem bleferjem tega sveta, šel v drug lokal na pivo in tam novinarjem zaupal, da fotra sicer ima neznansko rad, ma je toti njegov foter patetična sirota, saj da on (sine) brez podpore vsaj 61% Ljubljančanov nikdar ne bi hotel biti župan. Kje je tu uporništvo mladih, kje je tu insistiranje na moralni vertikalnosti staršev? Kje je tu Jure upornik, viđilante, ipd?

Link

Ni komentarjev: