nedelja, 31. oktober 2010

974913 - klasičnega državnega udara se nam le ni bati

[sivi pinot barique]
> [petdan]
> V kolikor bi pahor odstopil, obstaja nevarnost, da bi zopet dobili kakšnega Velikega vojskovodjo...

misliš onega 160 cm * 100kg s hernijo?

Slovencem se državni udar in vojskovodje na čelu vojaške hunte ne morejo zgoditi. 

Razlogov je sicer veliko, tudi povsem normalnih, kot recimo ta, da to v EU v letu 2010 ni izvedljivo še manj pa realno obstojno, pa eto v etru pojmovno zblojenega Slovenistana živi samo kot abotno demagoško agitpropovsko mudološko sluzenje rdečekhmerskih navijačkov - amaterskih agitpropovcev , češ Janša je diktatorski, še sreča, da nam še naprej vladajo ultra-u-iber-demokratični kompartijski politkomisarji, ki so se od leta 1941 neštetokrat dokazali za demokracijo in svobodo čaščeče ghandije. Yeahh right, in sloni letijo, hehe.

A jaz naraje izberem to svojo trditev podpreti z argumentom, da to ne more biti, ker za to rabiš deda z jajci, ki je sicer dovolj okruten, da med udarom brez težav fenta par sto duš (te vrste okrutnosti nam ne manjka, pravzaprav, nesankcioniranost barbarinih rovov in kočevskih fojb je dokaz, da mi lahko tudi veliko bolj okrutno, brez skrbi!), ma je istočasno tudi ded z jajci, ki upa stopiti na dnevno svetlobo s flinto v roki in objavo: "Tole je državni udar, aubiks madona in čreva na plot!"

Ker mi že dolgo imamo podmiznega, izza-potemkinfasadnega diktatorja, oddaljenega, očem izza hribov prikritega Sarumana, ki se je spredaj na potemkinovskem pročelju predstavljal in se še danes predstavlja za levega-na-sredini-demokratičnega-kakopak-socialist a, ljubitelja veselja do socialnega kapitala, v ozadju pa uprizarja pravi mafijski modus operandi par excellence, bruhajoč nove in nove klepto-kartelne povezave in naveze.

Nam sicer mini staljinov in čaušeskujev in berij in rankovićev in kardeljev in nekšnih hibridnih goebels-dzerdzinski bićakćićev ne manjka. Polno jih je organiziranih v nekšnih javnih in tajnih ložah in bratovščinah, od onih s pristno in otipljivo penezo-močjo kot so Falanga 21 in njen maziljeni mafijski podmladek, do povsem patetičnih fejk bratovščin za male vaške kurje tatove s fantazijskimi imeni, ki se jih je v nas Kranjcev v najbolj recentnem četrtstoletju naše zgodovine tako nenormalno namnožilo, kot smrdljivih strupenih mušnic po dežju. 

Ma to niso ljudje, ki bodo "vojskovodje, izvajajoče odkrito vojaškohuntovsko diktaturo". Ker so praviloma tenkoglasi in tenkolaso-fizično-nežni in metrofakinseksualno dildo-dvocevno univerzalni in seveda, above all - vobče podmizno-zahrbtni iskalci podmiznih neprostotržnih kartelnih prednosti zase in svojo bratovščino. Oni najraje bruhajo ukaze za sjebavanje folka nekje iz globoke polteme, alpa iz postelje tovariša Salomeja, izvajajo pa preko svojih falangistov in vazalov, ki se ravno zaradi tega počutijo pomembne in Bogu in prelaturi všečne, vse pod firmo demokracije, boja proti korupciji in podobnih alibi aktivnosti, ki nezaželene eliminirajo zakonito. Zakonito, bre, kako bi driugače?! Niso blesavi, da se izpostavljajo z nekšnimi primitivnimi vojaškimi udari.

Link

Ni komentarjev: