petek, 29. oktober 2010

972880 - aritražni sporazum je še edino dobro od kamarilje

[jani639]
ampak ko je možnost zabit kajlo v anus vsem tem rdečim barabam pa počepneš...v interesu nevemčesaže
hint:arbitražni sporazm
in kot sem napovedal,če ta referendum dobijo bo vse hujše in hujše ker si ga bodo razlagali kot veter v jadra
tako pa imao danes to kar imamo..hrvati bi letal za plačilo(huh) po slovenskem nebu,celo veleposlanišva bi prevzemali..
da o notranjih pizdarijah ne izgubljam besed

Če so to tvoje edine skrbi, potem si srečen človek in boš kmalu zelo zadovoljen. Ker Slovenija z arbitražo ne bo ničesar izgubila, brez arbitraže bi pa večno bila brez vsega, kar je zdaj sledom enostranskih dejanj Sloveniji nedostopno.

Ne pozabi, da je ta sporazum edino pametno, kar je ta kamarilja sploh kdaj naredila. Veš zakaj in kako jim je to uspelo? Ni jim! hehe.

Zadeva je nastala sledom delovanja vektorja vdolž osi Washington-Londra-Pariž-Berlin , ki je Boratka in Jadrankico, (najbrž ob inicijacijskem sprejemu Jadrankice v ugledno, močno, vplivno masonsko ložo, v katero je, tako kot Borat kako leto pred njo, bila sprejeta po funkciji), povabili na Kam-tu-d-Đizus-miiting (Reče se pa temu "tiha diplomacija"), kjer so jim dali "oferto, ki jo nea morjo zavrniti", a to ni bilo nič v formi kake bognedaj predpisane meje, alpa kakega izsiljevanja na osebni ravni, jok! 

To je bilo potekalo približno, po smominu, hehe, tako: " Čujta vidva, mamico vam budalasto balkansko, znajdita se kakor vesta in znata in totim vašim blentavim balkotom na obeh straneh dotajčita, da nema više zajebancije, sicer bomo mi od vas dvignili roke, pa se jebajte tam v svojih roftarskih orgijah brez konca in kraja, budale balkanske. Imata, da se dogovorita za arbitražo, da vam presodijo neinvolvirani arbitri, če že niste imeli dovolj soli v glavi, da to storite bilateralno."

Da se razumeva, jaz sem za arbitražo bil že davno, takoj ko sem uvidel, da sta obe kamarilji naša in hrvaška že davno zavozili predaleč v slepo ulico, zavozili onkraj točke s katere je vrnitev še bila možna in da se sami nikdar ne bosta zmogli dogovoriti, ker obe kamarilji vedno v svojem lanu premoreta dovolj budal, ki se petelinijo na platformi mantre "ne damo niti litre našega morja". 

Link

Ni komentarjev: