nedelja, 17. oktober 2010

959195 - jame razgaljajo vso mentalno bedo tukajšnjih ovc

[Aleister]
Kaj si si vzel časa, da si obtožil Janšo, da on obremenjuje Slovenijo z jamami. Kaj tako potuhnjenega pa človek že težko sliši. Z jamami obremenjuejo Slovenijo tisti, ki so jih ustvarili. Janša nima nič pri tem razen spomina. Ti si pa iz tega naredil Janševo krivdo. Kar je prvovrstna pokvarjenost s tvoje strani in nisi vreden nobene kredibilnosti. Svoje mazanja drugih obdrži zase in za svoj družinski krog in se pojdite doma (kjer so te tako hinavsko vzgojili) lažnive čarovnice in čarovniške ovaduhe.

Točno tako.

Komunistične beštije lahko samo sanjajo, da bodo jame izginile iz spomina Slovencev in iz radarskega ekrana nacije. Tudi naslednjih tisoč let ne bodo!

Jame bodo tu, kot pomniki nesankcioniranih komunističnih zločinov, celi naciji v sramoto, komunističnim zločincem in njihovim ponosnim sukcesorjem in gardijanom v breme, komunističnim beštijam v iritacijo, vse dokler ta nacija ne obsodi kompartijo, kot nekaj satanskega, kar je bila in je še danes (Njeni derivatni produkti in njene frakcije) - kot zločinsko organizacijo, požene obsežno preiskavo zločinov in stori še nekaj takšnih korakov, vse na temo obsodbe beštij, ki so tej naciji nataknile na glavo plašnice strahu in pred svetom stigmo morilske komunistične drhali, ki se na ravni kolektiviteta še danes ne pridruži EU v obsodbi komunizma.

Glede na očitno dejstvo, da komunistične beštije ovirajo in onemogočajo vse prej našteto, je kristalno jasno, da bo izginotje jam iz dnevnega reda nacije koincidiralo z izginotjem komunističnih beštij iz parlamenta in iz vseh vej oblasti. Tako kot jih ni niti v eni izmed več kot 120 normalnih držav sveta. Kje še na svetu je komunist na oblasti, jebenti? Razen na Kubi, Kitajski in v Severni Koreji. OK, pa Chavez je še, pa še par banana republik, kjer se ljudje med seboj tu pa tam še jejo, pa eto niti ni relevantno da se bi Slovenci ugledali na te vukojebine. Še Iran je bolj normalen!

P.S. Arogantna komunajzarska kamarilja si domišlja, da je sprava to, da so oni oprostili od komunistične beštije zverinsko pomorjenim. To nam pove kje smo in s kom imamo opraviti.

P.P.S. Mimogrede, ob bok bedi, ki jo živimo in dejstvu, da niti po 65-ih letih ta nacija ne premore notranje moči obsoditi in rezolutno odjebati kompartijsko beštijo, želim poudariti, da je, takoj za jamam, največji zločin Slovencev oni greh slovenske razumniške elite, ki to nacijo ne zna popeljati na ulice rušiti komunistično zver.

Francozi ustrajno protestirajo zato ker jim v sicer ziljonkrat bolj transparentnih okoliščinah hočejo mejo upokojevanj premakniti za dve leti, pri čemer je jasno, da bo vlada popustila v tem smislu, da to ne bo veljalo za nazaj, Slovenci se pa pustimo kot ovce pohlevno zaklati. 

Nam bodo komunistični lopovi ukradli 100 milijard EUR in nam namesto nižanja davkov uvedli še deset novih, ne da bi obstoječe nižali, pa ni nikjer nikogar, ki bi govoril o protestnih shodih, kar pa premoremo takšne govorice, je na liniji še večjega državnega zajedanja v korist sinekur, kartelov in vobčega zajedanja davkozavezancev. 

Skratka, pri nas se imajo muda puntati edino zajedalci, baš oni izmed vseh - plačani komunistični volivci! Sramotno! Intelektualna elita Slovenije goni se v pizdo materino, duhovna ti beda, v vsej zgodovini človeštva še nikoli takšna zabeležena! 

Link

Ni komentarjev: