nedelja, 24. oktober 2010

967598 - komunajzarska igra ob razpadu YU

[mataj]
> [denac]
> To trditev nam hočejo vsiliti komunajzarji, ki dolžijo razpada Jugoslavije vse od Eskimov do Maorov.

Opa! A tudi razpad Jugoslavije je kar naenkrat postal komunajzarski projekt? Torej so tiste govorice o ponovnem združevanju resnične.

Zelo patetične poskus, tovariš mataj.

Razpad Jugoslavije seveda je tudi komunajzarski projekt.

Ko je Murglbaba, po domaće Don Zaza Murglbabone Prekmuranezi bil pod črto dobil rezultat, da osamosvojitve ni možno preprečiti, je iz garda "Čuvam bracvo i jedinstvo jugokomunista kao zenicu oka svoga", naglo prešaltal v gard "Če ne moremo ohraniki SKJ in oblast republiškega komunajzer klana, bomo pa nekdanji jugorepubliki vladali kot državi. Nikakor pa ne smemo dovoliti, da konec osamsvojitve dočakamo kot to kar v resnici smo - nasprotniki osamosvijitve".

Skregati se z agresivnim Don Slobodanom pa itak ni bil problem, saj je SLobodan itak želel zmanjšati rolo slovenske rdečkhmerske famiglie in zadeve povsem centralizirati, kar producira klasično intramafijsko zamero in konfrontacijo. Nepomirljiv antagonizem.

In tak je žalibog, vse skupaj za Murglbabo in njegovih 30 tisoč razbojnikov, postalo klasični intra-mafijski boj za kontrolo nad ozemlji. Don Zaza je, kot je v takšnih situacijah običajno, pač izrabil priložnost in formiral lastno samostojono famiglio. Nič posebej nenavadnega.

Pravo vprašanje je seveda, zakaj pomladniki tega niso onemogočili, preprosto z lustracijo. Ne meneč se preveč za intra-mafijsko dogajanje v SKJ in ZKS.

Pravzaprav, če malo bolje razmislim slovenski "lustracijski" eliotnessi niti danes ničesar ne dolgujejo Don Zazi Murglaboneju Prekmuraneziju. A dolgujejo? Ne! A smejo v akcijo? Smejo! Etoooo!

ALi se temu reče lustracija ali zgolj pregon zaradi klepto-prihvatizacije in ekstenzivnega mutenja z davki, greh, ki ga je poleg Caponeja zagrešil čisto vsak izmed 30 tisoč Murglbabinih razbojnikov, ni niti malo pomembno.

Pomembno je da vso to klepto zalego pošljemo v zasebni sektor, daleč stran od oblasti in države. Naj tam ropajo na klasičen način. Naj postanejo klasična mafija, da ne bo več dvoma, čemu v Sloveniji služi policija.

Naš Don Prekmuranezi sedi v nekšni pisarni, ki mu jo financirajo pod-doni iz velike slovenistanske famiglie The Famiglia 21. Pred tem je pa đabalebareč čičal na apanaži in imel pisarno kar od države. Človek samega sebe častil iz naših denarnic, jebote. Ker je eto bil dobil titulo Don Bifši. Bogtenimarad! Pa kje mi živimo!

V New Jerseyu, katereag podzemlju so vladale italijanske in judovske mafijske skupine, policaji so pa bili povečini Irci, hehe, je Don Corleone, za krinko uradno sedel v pisarni vodje sindikatov in posedoval firmo za uvoz olivnega olja is Sicilije, hehe. 

Takorekoč Semuljići, hehe! Isti kurac drugo pakovanje. 

Le da Ameri ne marajao teh lahovskih kolektivističnih fmiglia sranj, pa so mafijo vseeno ves čas preventivno držali toliko na rkatko, da svojo apanažo ipak oficielno na skrivaj prakticirajo v formi klasičnih protizakonitih reketov in ilegalnih poslov vseh sort. 

Pa so jim lahko kadarkoli poslali specialce, da jih malo razredčijo in spakirajo v pržun. Brezskrupulozno klepto-mrgolazen je treba redno pržuniti, sicer imajo tendenco državo in celo nacijo vzeti za talca. To realnost vsi živimo, kanede, zato ne vidim razloga zakaj tega mehanizma ne bi mogli prepoznati. Vsi! Ostav zbog mataja in agenta Monda!

P.S. Don Corleone je sinu Michaeleju rekel: "Tisti, ki ti bo prišel s predlogom da se sestaneš z Don Zazo bo izdajalec". Žal naš slovenski Michaelle ni opazil kaj se dogaja, ko so v akcijo šli hribarka, bućko in t.i. izročevalci oblasti v roke komunistom iz Demosa. Pucko jim materino krtovsko, takorekoč!

Link

Ni komentarjev: