četrtek, 14. oktober 2010

957025 - tovariš Sluzoidovič spet nekaj laprdari o korporativnem upravljanju

[tupamaros]
Tovariš Sluzoidovič je udbaška zgodba in produkt poredne Vide in Gobarja. V svoji agitpropovski izjavi nostalgično toči solze za časi, ko je kompartija imela svojo reket nadgradnjo. Razna kobajagi podjetja kot je bil na primer udbaški Smelt in še kar nekaj podobnih, kjer so lahko partijski polbogovi udomili svoje nadobudneže ( kot Murglbaba svojo Ano) in v tujino tajno naložili za svoje marifetluke pokraden denar.

*****

P.S. Tovariš Sluzoidovič je spet izpustil priložnost biti tiho: Pa jebotealah, a zdaj nam bodo top pripadniki istega kartelnega bracva v katerem je bil tudi nekoč čislani in maziljeni tovariš Bine, famozni predavatelj na ekonomskem faksu, ki je študente učil kak se ukrade podjetje na slovensko-komunajzarski način in veliki pisun davčnih priporočil po slovenskem tisku, davčnih priporočil in mnenj v korist KKK kartela, kakopak, preden je padel v nemilost murgljske prelatura, solili pamet o tem kakšen naj bo "corporate governance"? 

("...Mojca Pašek: Gospod Bine, kako vi kot ugleden gospodarcvenik....? Tovariš Binek Žepotrpalić: ....eee, veste men se davek na prihodke iz dela ne zdi visok, saj je komaj 70%, men se zdi zgolj, da bi gospodarcvo, beri-moj kartel, bilo treba še dodatno razbremeniti, saj plačujemo strašnih 19% nominalno kar je včasih groznih par promilov efektivno")
In ne dvomim, da si ta sluzastozdrizasta antipatična gmota krvavordeče sokrvice domišlja, da se bo vtikala tudi v governance podjetij v zasebni lasti. Češ komunistični governance mora biti povsod. Da bodo vsi kot nagrajeni Binek. Nagrajen za "družbeno odgovorno vodenje". Človek z veseljem do socialnega kapitala. Pravi pripadnik falange 21. 

Kar pridite k meni v podjetje s svojimi nasveti za komunistični governance, mamico vam! Čakam vas, jebenti, da prestopite še ta Rubicon, pa kaj takega vzakonite. Oni dan sem vas čakal kot že repetirana pištola, pa ste se ipak usrali, pa eto niste izpeljali boljševističnega eksproprijacijskega sranja z obvezno delitvijo dobička. A zaj je pa že na vrsti "the corporate governance", al kak? Auuuuu!

P.S.

Daj šuti, mona! Povej nam raje kdaj boste vzpodbudili slovenske sodnike in tožilce da odstopijo oz. vsi po vrsti dajo odpoved in naredijo prostor onim, ki vas bodo vse preiskovali in upam, da vse do zadnjega zaprli. Murglababo vred z vseh njegovih 30 taužent razbojnikof. All kompartija inclusive! Zaradi sodelovanja v zločinskem projektu. Projektu zasužnjenja in sistematičnega ropanja nacije. In reimplementacije zločinskega komunajzer klepto-koruptivnega fašističnega režima.

Link

Ni komentarjev: