četrtek, 28. oktober 2010

971542 - zmagovito ime za novo stranko

[scorpio]
Vse ki se vam tako početje VSEH naših do obisti skorumpiranih politikov ne zdi pošteno,ker NISO sprejeli takih zakonov, ki bi tako početje preprečevali
Vabim da se včlanijo v novo stranko NSDP.

Nacional
Socialistična
Delavska
Partija

Ki bo ustanovljena še v tem letu, in v kateri bo prostor za VSE tiste, ki do sedaj nismo bili člani katerekoli stranke !!

Ne da bi mene osebno to zanimalo, ma glede na to da sem iz te stroke, vam predlagam, da popravite ime tako, da se ujema z originalom.

Evo recimo:

Nacional
Socialistična
Delavska
Antičefurska
Partija

Na tak način boste imeli vse v Sloveniji najbolj čislane programske vsebine:

Nacional: Slovensko, naziinteresno, domaće, naše, za nas, za naše aljdi, za našo kulturo, za našo hrano, za naše vobče, itd...

Socialistična: Razlaga ni potrebna. Od Karantanije naprej vsi politiki žlobudrajo samo o socialnosti in v isti ravni ležečemu egalitarizmu. To je naša prva religija. Pač vzdolž mantre "kdo o čem - kurba o poštenju". Krščanski socalist, komunistični socialist, socialist socialist, ni važno, glavno da si socialist in v SLO že imaš zagotovljen sedež v parlamentu. 

Delavska: Don BlentoVentipercento je v Ljubljani zmagal tisti trenutek, ko je šel gori na Rožnik v rdečem tišrtu s srpekom in kladifcom v snežno beli na prsih in z napisom Delu čast in oblast na hrbtu. In zažlobudral, da "ima veselje do socialnega kapitala" oz. do deloucef. Kaj čem razlagat, jebote, če je pa zelbstfrštendlih.

Antičefurska: Vittorio Assassini Nazionale si bo jajca odgriznil, ko mu odžrete tistih 10 posto Slovencef, ki trznejo na parole tipa: Miltikulti raus! Delo osvobaja - delouna mesta Slovencem! Žal mi je čefurji, Hilda je ipak naša in se zares kopa redno! Slovenske smeti v slovenske roke! Jebeš črno barvo las, blond je naša barva, bolj si blond bolj pašeš k nam! Burek je kriv, da smo Slovenci predebeli! Đamija lahko, če je minaret pod zemljo in če se naučite moliti v gestikulaciji gluhonemih! 

Tisto od dragonsof "Zeleno, zeleno, ljubim te zeleno" raje preskočite, da vas Bošnjaki na začasnem hiranju v Sloveniji, nea bi napak razumeli, češ, da oni in Zaho lahko ostanejo ko jim zjebate MultiKulti, naj raje Viole kaj zapojo. Dobro? ipd. (Op.av. Ne, ni napaka, niti sem se zatipkal, green dragonz se pravilno piše z malo Viole pa z veliko, hehe)

Partija Večino onih 550 tisoč bo ravno ta beseda v vašem imenu, nostlagično spomnila na glorijo oz. slavno preteklost one naše Partije partije. In vam bodo iz rok jedli, bote vidli. Na tej točki Slovence spomnite na povezavo besede Partija v vašem imenu s terminusom Komunistična Partija. Lahko uporabite tudi referenco na original NSDAP, ampak tu morate obvezno začeti z udrihanjem po imperializmu, recimo, najlepše je, če skujete ime za sodobnega sovraga slovenskega ljucva tako, da rečete: 

"Novodobni neo-liberalni imperialisti slovensko ljucvo zasužnjajo. Naša slavna Komunistična Partija se je že zgodaj v prejšnjem stoletju povezala s slavno progresivno levičarsko partijo istega imena kot je naša, in to dragi moji Slovenci ni slučajno, z nemško NSDAP, in sta družno stala na braniku naše in nemške skupne kulture v obrambi tekovin naših brackih ljudstef proti ogabnim anglosaškim y bogami tudi frankofonskim ter vsem drugim belosvetskim imperialistom. 

Naša stranka ponosno nosi ime najbolj uspešne anitiimperialistične stranke vseh časof - slavne nemške NSDAP. Če ne bi požrešni in moralno volatilni posamezniki, kot je bil oni sifilistični tovariš Adolf, bili hlastali po nadvladi nad slovanskimi ljucvi, bi drugače povsem pravilno usmerjena NSDAP svetu darovala velike protiimperialistične zmage, pa danes sploh ne bi bilo tote globalne krize.

Zlasti veliki rezultati bi bili na področju eliminacije nosilcev svetovne finančne industrije, ki nam še danes, tovariši in tovarišice, grozi iz odtujenih kakopak neoliberalnih centrov moči, ki jih vodijo zionisti in druge neoliberalne sile, vred s potomci naših sramotnih argetinskih slovenskih belih črnuharjev in črnih beluharjev, primer je Bajuk, ki ne zna vzdignt penezof na avtomatu, ker je vajen tote veš mašine, saj vete, kak tam v Argetini perejo peneze."

P.S.

Poznam dobrega nemškega strokovnjaka za politični marketing, ki si prizadeva postati častni dopisni član združenja "Yes,..eee...kakže... Mr. Prezident of F21", ki je bojda imel slavnega prednika, v istem poklicu. Nekšne vrste družinski bizines, valda, ka ti jaz ven. 

Totega njegovega prednika nea poznam, ma tip mi ima nekam znan priimek: Göbbels. Ime mu je pa Joseph Jr. Mi ga ljubkovalno kličemo Joža, ko smo pa pijani, ga pa fsi razen moje partizanke Katje, sončeca mojga nenasitnega, dražimo s "Poldek". Pač smo ena taka posrečena združba Überkrajnerof, Štajeriše Überkrajnerof, seveda, ne tam nekih žabarskih. 

Lahko vam ga zrihtam, za male peneze. Da ga posilite! Alpa, če to ne rata oz. če bo slabo šejkal z ritko, alpa če mu bo vaš dildo prevelik, ga lahko zlorabite, da vam mimogrede napiše program stranke. Srečo imate, da je specialist ravno za pisanje levih in etatističnih nazional doktrin. To mu je bojda po dedeki! Kri ni voda, jebatga. 

Zavedam se pa, da vam sploh ni treba po tujo pamet. Evo recimo toti naš Bićakćić je tak pisec doktrin, da je kej. Pa še dolgcajt mu je. Tovariš Staljin ga ravno zato uporablja, da mu piše odzive na odzive na odzive. Da ne bi preveč zarostal. Logiš! No, ja enmau nevarnosti je, da vas bo speljal nazaj v socializem, ker so tam bojda nekšne vrednote, ma to boste že uredili medsebojno, na liniji naročnik-izvajalec.

Link

Ni komentarjev: