petek, 29. oktober 2010

973264 - braniteljem lika in dela tovariša dona Prekmuranezija

[janezscancar]
nekaj je na videz nedolžnih laži in prikritega strankarskega navijaštva - bolj ali manj v stilu pisunstva brezplačnikov in novičarstva v stilu svet na kanalu A? A se po koncu dneva potemtakem novinar počuti dobro, ko spiše tovrstne pamflete, ki podžigajo primitivizem vseh vrst v množici in kličejo na javni linč. A se potemtakem ni novinar sam naredil za vrednega pisanja v Komunista ali ognjišča, za pisanje tja, kjer se obrekuje in izganja hudiča brez moralnih zavor?

Mene pa zdaj res vsak dan bolj intrigira, le kje pod nebeškimi oboki, ste se ravno gardijani komunističnih ikon in komunisti sami nalezli navade zmerjanja oziroma stigmatiziranja onih, ki komuniste in komunistično isprijeno zlodejsko politprakso kritizirajo s...eee...kakodakažem...eee... komunisti? 

Ta tvoj poskus je enak oni znani agitprop lindasindromski floskuli slovenistanske komunistične skupnosti, da je Janša ne le edini še živeči, ampak največji komunist vseh časov vobče, ter, da ni bognedaj samo edini in največji in kakršenkoli, ampak, da je naravnost "kripto" komunist. Povrhu vsega, hehe!

Nisem se še lotil globljega razmisleka o tem, ker strokovno na tem podoročju nisem niti za tisočinko toliko podkovan kot moj kamerat Žiga Frojdlnof iz Dunaja pri Litiji, ma toliko uspem razbrati že na ravni fakultativno študirane "psihologije odraslih pacientov za roftarske telebane": Vi se v bistvu zelo dobro zavedate, da je komunajzarstvo zlo. Z L O ! Allahu Akhbar!

Tako kot se je tudi Linda Susan Boreman, umetniško ime Linda Lovelace Kurcepušna zavedala, da je fuk za peneze tehnično gledano prostitucija, oseba, ki to počne pa prostitutka, ki ji preprosti Eskimi, v svoji silni preproščini, pač, žalibog, imajo tendenco na kratko in brez dolgovezenja reči "kurbetina" oz. "lajdra".

Pa si je eto revica, v povsem enaki maniri kot naši slabo preoblečeni in še slabše zakrinkani komunisti, prizadevala zanikati svojo kurbinsko naravo isprijene sirote, ki ji kurcolizanje za peneze zelo diši, čeprav se po tem usegvihšno ima potrebo prikazovati za Marijo Brezmadežno. Kdor se žnjo ima voljo in čas iti takšne pacientske igrce, seveda.

Ameriški pisec Hart Williams ni sedel križem rok, pa je človeštvu ravno temeljem njenega monijadenja daroval skovanko "Linda syndrome", tak da zdaj tudi mi v Slovenistanu imamo pravo ime za vsako komunajzarsko siroto y bogami pro-komunajzarsko tudi, ki se dela mono, češ nismo mi komunisti, mi smo socialisti. Bre! A da vas ima, ima vas kot listja in trave tu v Slovenistanu. Toliko abotnemu zanikanju nagnjenih pizdekof, da bi deželo kazalo preimenovati v Lindostan, alpa vsaj v Zanikalistan. 

Od vašega abotnega demagoškega zanikanja je bolj bedno abotno-demagoška samo še posebna oblika zanikanja 55-letnika, ki mu je sosedovo brhko tridesetletno Micko končno uspelo okol prenest, da mu ga je dovolila namočit, ker je podlegla pritiskom dolgotrajne močne demagoške agitpropagande, češ da pička ni žajfa, pa se ne more porabit, na koncu jo pa itak dobijo črvi, hehe; ko pa ga je namočil, mu je po nekaj minutah uplahnil v bedno žvarovno, on pa planil nad Micko z vprašanjem. "Čuj Micka, ka se teb to dogaja pogosto, jebenti, tak si nea boš mogla moža najt, kdo te bo pa hotel punca?"

In to ne kakršnikoli socalisti, pač pa da ste baš Levo-na-sredinski. 

(Nimam pojma zakaj hočete biti ravno levonasredinski, imam pa vtis, da ste prepričani, da so takšni najbolj žlahtni, al kak? Men je lopov lopov, jebote, levo, ultralevo, srednje levo, lopov je lopov.)

Pa še dokazovanja, da ste The Levonasredinci s posebno izraženim "veseljem do ljubezni do socialnega kapitala" se tak strastno lotevate, da je že močno zasluzena celotna dežela, jebenti. Koga mislite, da boste prepričali, bogvasnimarad?! Lastniki najbolj velikega kapitala na prvomajskih odrih žlobudrajo o "veselju do ljubezni do socialnega kapitala". In povrhu še edino "socialnemu kapitalu" nabijejo edine v sistemu superprogresivne in edine nad-10% efektivne davke in paradavke. In jim za mizo socialne sramote pritlehno, pizdunsko, manipulativno-boljševiško-dekretno odrežejo bedne, človeka nevredne mezde. Kot dokaz ljubezni. Vse to je iz ljubezni, takorekoč. Ampak po sistemu, kogar najbolj ljubim, ga najraje pofukam! Grejt sakses!

Dobro no, furamo povsem isto boljševistično nasilno-uravnilovsko doktrino in politično prakso kot v prvi inkarnaciji komunajzerizma, ki ji je lucidni Ivan Oman nekoč rekel "slovenski neofevdalizem", ampak, nismo ti mi bre komunisti. Če vam pa rečemo! Majke nam sudija, reko Murglbaba in Murgl prelatura Opus Murglbabis, mi nismo komunisti, komunisti so tisti, ki nam rečejo, da smo komunisti. 

Eskimi, ki se jim sladko jebe ali je kakšna umna duša na planetu že izumila termin "Linda syndrome", temu pristopu že stoletje rečejo: "Ko bre o čemu, a kurva o poštenju, a slovenski komunist o komunizmu u redovima opozicije njegovi večni komunistični vlasti "

To, da slovenske komunajzarske beštije hitijo prakticirati svojo zanikalno lindasindromsko monijado, me niti ne intrigira, normalno, da bi lajdra rada, da jo imajo za pošteno, čeprav še vedno nadaljuje s svojo prakso in to s še večjo vnemo in ihto, hehe, mene v resnici taužentkrat bolj intrigira zakaj se 550 tisoč drobnih posranih dušic prokomunajzer gardijanskih bebečkov tak hiti truditi za zaščito in redno loščenje lika in dela slovenskih lind in lindic komunajzarskih. Oni so meni fenomen za Linda sindromom obolelih, ne pa komunajzer kamarilja sama. 

Link

Ni komentarjev: