četrtek, 21. oktober 2010

965083 - tovariš Sluzo Sluzoidoviqi tujim investitorjem bere levite o domnevnem gradualističnem pristopu do sprememb

"Slovenija je eksplicitno in načrtno sprejela svoj gradualistični, počasen pristop do sprememb, tak pristop še naprej ostaja dejavnik v našem ekonomskem razmišljanju," pravi Türk.

Kako ogabno! Meni gre na bruhanje, prime me pa tudi sveta jeza, ko vidim kako aroganten je ta komunistični pizdek. 

Rdečekhmerski larpurlartistični papak, ki je že nekaj časa nazaj sam sebe eleviral v glavnega komunističnega ideologa in razlagalca pravilne linije kompartije, pa po deželi y bogami tujini tudi, kot kakšen patetičen pav zavzema pozo Marxa y bogami Engleska in Lenjina tudi. 

"Komunizem, eta vlastj komunajzarof turkof y murglbab, pljus silikonska dolina pljus nova termoelektrarna...eee..kako da kažem...pljus asimptotski tritaužentletni gradualizem s komunisti in ćarđ", konec citata iz svečane besedi tovariša Sluza Sluzoidovič Iljič Uljanov Tuerka, v nagovoru komunistični internacionali Planeta Zemlja y bogami y šire, ob obletnici oktobrske revolucije kamunjistof/baljševikof.

Slovenija, da je eksplicitno in načrtno sprejela svoj gradualistični, počasen pristop do sprememb?! Mrš!

Bem ti sunce komunajzarsko, kakšna neki Slovenija?! Kompartija je to sprejela, ne pa Slovenija, sluzavec nesramni arogantni provokatorski komunistični. 

Točneje, vi pripadniki notranjega kroga glavne lože murgljske prelature ste to "sprejeli" in ovcam uvalili.

Tudi jaz sem Slovenija in še milijon sto taužent volivcev, ki to nikdar nismo "sprejeli" smo prav tako Slovenija, in 1.520.000 Slovencev tega nidkar ni sprejelo in ti smrdljivec imaš podporo garjavih 12% Slovencev in komaj enako garjavih 14% volivcev, zato nimaš pravice srati kaj misli Slovenija in kaj da je "sprejela" Slovenija, Dobro?!.

Sprejeli ste to komunajzar-fašisti, vas par sto, ker pač ni bilo lustracije, vaših 30 tisoč zvestih praetorijanskih falangistov in vaših 550 tisoč vazalnih podpornikov, ki celi naciji nenehno vsiljujete in s tem svojim "gradualizmom" podaljšujete komunajzarski fašistični gospodarsko ksenofobni sistem v večnost. To pa ni Slovenija, pač pa maksimalno 25% Slovenije. Comprende?!

Sikter, jebenti, da te moje oči ne vidijo in moja ušesa na slišijo, gnus, gnusni komunajzer praznogovorični!

Najbolj gospodarsko ksenofobna kamarilja naziinteresnikov v zgodovini človeštva je tako arogantna, da bi kar prisilila tuje investitorje da investirajo v Sloveniji. Haloooooooo!

Ob dejstvu, da imamo komuniste-fašiste na oblasti!? Severna Koreja, bogtenimarad! 

Ob dejstvu, da imamo total karteliziran trg, kjer vlada kartel - komunajzer bracvo F21! In Yes! In ne vem še koliko podtalnih bratovščin, vsi po vrsti lojalni srpokladifcu! Išo raz halooooooo!

Ravnokar je nacija za debelino mišjega kurca komaj ušla totalitarizmu sedme stopnje po Shamanu y Merkaliju bogami tudi, hehe, in bogve kdo iz kje je tej kamarilji zagrozil, da so v zadnjem trenutku odstopili od uzakonitve boljševiške eksproprijacije preko obveznega zaseganja dobička investitorjem, zdaj že vrtijo gobec z nekšnim UTD, folku grozijo, da s svojimi prihranki ne bodo mogli prosto razpolagati, jutri bodo bogvekaj boljševiško-komunajzarskega vzakonili, grozijo z novimi višjim davki na delo, ...in...in...

...In bi radi, da jim tuji investitor, ki ima na voljo cel normalni svet, tu v Eu severnokorejskem Komunajzer Đamahiristanu investira. Halooooooo! Anybody home?!

Fuj!

P.S. Sluzoidovič ni opazil, ma tuji investitorji svoj že tako nikakav footprint v SLO rapidno zmanjšujejo, ne pa da bi ga večali. Temeljem česa že in za koji kurac ga naj višajo, jebote?! Dežela z najbolj obdavčenim delom, najbolj zatrtimi ustvarjalci, polna rdečkhmerskih piscev, ki pišejo nove komunistične manifeste, bi rada, da v njej investirajo! Auuuuuuu!

Link

Ni komentarjev: