petek, 22. oktober 2010

965477 - kako se bo don Zzocci infiltriral v politiko

Hihihi. Bravo Rado nazionalle!

Ko sem to bral se mi je utrnila misel, da je tota Boratova skupina kot nekšen kontrapunkt skupini TNT iz Alan Forda. Vse je isto, le da tejle Boratovi niso simpatično zmedeni, ampak so antipatično zblojeni.

Glavna paralela, ki je v mojo amigdalo naselila ta preblisk, je pa: "Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti". Hehe.

Namesto P.S., zapisnikarja prosim, za korekcijo ene same Radotove napačne predpostavke. Don Zzocci Corleone Blento Di Ventipercento ne bo ustanovil svojo stranko, ampak bo po nalogu murglprelature Opus Murglbabis, sledeč primeru ravnanja Murglbabe samega pred leti, ko je postal legendarni precednik fseh Slovenistancef, zamrznil svoj status "Meneđera, koji nije političar" in se dal končno tudi formalno vstopiti v tisti trenutek relativno najboljstoječo frakcijo Kompartije, to je, v najmanj kompromitirano dildofrakcijo. 

Da ga fseh 550 taužent Slovenistancef, ki redno spontano kakopak volijo kontinuiteto oblasti kompartije, pravočasno vzamejo za svojga na nacionalni in ne le na lokalni močvirniški ravni, pa na volitvah spet, presenetljivo, hehe, zmaga koalicija Leva-na-Sredinska. 

Ako že stari prdci iz Opus Murglbabis ugotovijo, da tovariš Salmone v vladi tovariša Borata ima po enega ljubimca iz čisto fseh političnih strank - kompartijskih derivatov v koaliciji, bo treba doseči, da nedvomno neodvisno nam kakopak slovenistansko sodišče, tik pred začetkom volivne kampanje pri Janši in njegovih jatakih širom slovenskega globusa izvede dramatične blitzkrieg hišne preiskave, ki bo v našo polpreteklo preteklost ostala zapisana kot Noč dolgih srpof in 1000-gramskih kladifcef. 

Na terenu bodo fsi specialci tovarišice Konkubinskeje in fsi vojaški komandosi tovarišice Jelousich. 

Oboroženi z najmodernejšim izraelskim orožjem kratkih in belgijskim dolgih cevi, se bodo na teren pripeljali v Patriah, pri Hrvatih začasno izposojenih na leasing, ker so njihove stale pol ceneje, hehe, in ker naše nea bodo še sestavljene do takrat.

Pri Janši in "Skupini obtoženi suma nezakonitega združevanja s ciljem suma pridobitve protizakonite materijalne koristi, kar se je dogajalo na neznanem kraju ob neznanem času na neznan način po neznanih storilcih", na kratko "Zločinski Organizaciji", bodo našli 39 kosov orožja, dve ročni bombi, 1517 kosov municije, 311 taužent EUR, 15 Rubljev y 11 kapjejk, 110 avstralskih dolarof, neznano količino ameriških dolarof, tritisoč Jugo dinarjev in neznane količine falsificiranih slovenskih tolarjev, trideset falsificiranih passportov, ter manjše količine marihuane in kokaina in dva dildota eden iz posebne nekorozivne zlitine tujega izvora drug pa iz poltrdega silikona kitajske proizvodnje, ter inicialkami K.K. vtisnjenimi v ročaj, med njimi pa stilizirana figura srčka, zaradi česar bo Janša že ob aretaciji pred vstopom v vozilo komnadosof v kamere komentiral: "Dejstvo je, da so mi dildo podtaknili, iz inicalk pa lahko sami sklepate, kdo ga je za ta namen posodil". 

Temeljem naših zakonof, onih istih apliciranih v primeru Popović, zaradi begosumnosti, bo itak-neodvisna tožilka Hrastarković odredila pripor za Janšo za 30 dni, vsi faktorji v državi pa bodo bliskovito, spontano koordinirano, dali enako izjavo za javnost. 

Kampanjo bo takoj naslednji ponedeljek v grandiozno dramatičnem crescendu zaključil tovariš Marcel Štefančič Jr., ki bo v studio povabil Loleka in Boleka, pardon Miheljaka in Markeša, ki bosta naciji razložila, da smo vsi pred zakonom enaki in da je Janša izkazal veliko nespoštovanje pravni nam državi, a se tako tolče po prsih, češ da je on osamosvojil taisto državo Slovenijo, kar da je tipično za tovrstne Zločinske Organizacije, ki ponavadi privatizirajo državo, kar da se vidi na Hrvaškem, pr nas pa mimo Janše da nihče nikdar tega ni niti poskusil. Kar je pa spet po svoje logično, saj da je Janša itakda edini še živeči in vobče največji komunisti fseh časof. Kriptokakopakkomunist. 

Miheljak bo pripomnil še to, da nevarnosti, da bi folk spet šel na ulice in ponovil leto 1989 ni, ker za to vendarle manjka en pomemeben prerekvizit - Ertl ni na položaju šefa UDBA, pardon policije, bo umno zaključil Miheljak, tako kot oni dan ko je komentiral snidenje osamosvojiteljev na obletnico JBTZ. Pa komunisti, da so takrat bili na oblasti, potem so pa "sestopili" in evo danes, ravno kontra, edinega še živečega komunista in nedemokrata v Slovenistancef so končno priprli, pa da on itakda upa, da ga bodo potem še zaprli, hehe.

Pronicljivi, genijalni, lucidni, neponovljivi in vobče fenomenalni DrMarkeš bo dodal: "Slovenci smo v času afere JBTZ v bistvu ustali proti tujemu faktorju JLA, ki se je v politično zavest ljucva, že od Karantanije naprej vajenega resnične samoupravne demokracije, prezrcalil kot okupator Slovenije, dandanašnji je pa slovenski volivec že dozorel in to novo oblast (Potrč, Turk, Anderlič...) vzel za svojo, rolo sovražne sile pa da ima v tem primeru t.i. Zločinska Organizacija, na čelu z Janšo.

Oba najboljseriozna politanalitika v Slovenistancef fseh časof, bosta družno konstatirala, da je demokracija na Slovenskem končno prebolela vse otroške bolezni in se utrdila, dokaz pa da je tudi naraščajoče število denuncijacij v sistemu anonimnega prijavljanja, ki ga je tovarišica Konkubinskaja organizirala preko inerneta, kar oba najboljresna analitika enačita z mantro zaupanja plebsa lokalnim Bobyjem v UK. Takorekoč esencialno čista demokracija bo ob stoječih ovacijah nacije po teh največjih umih slovenistanskega politanalitičnega žurnalizma, tudi uradno končno konstatirana. Takšne oblike esencialno čiste demokracije lahko nastanejo samo v državah, kjer ni kontaminatof neoliberlane misli in agresivnega neoliberlanega divjanja kapitalistof. Recimo v Slovenistanu, Severni Koreji, Kubi ipd...

Skratka, novih strank ne bo, ampak bo Opus Murglbabis, če bo potrebno, ukazal znova odkrito združiti derivate nazaj v celovito Kompartijo, najbolj diskreditirane dildo-liderje sedanje koalicije pa še pravočasno umakniti izpred okic javnosti, ki je znana po tem, da ima spomin zlate ribice, ter jih poslati v tujino na mesta "strokovnjakof, ki bodo služili Sloveniji, kakopak infiltrirani v lokalne dildo in podobne klube moderne nebrzdane metroseksualne ljubezni med ljudmi in živalmi". Long live the pure love among all Earth's creatures!

Nagradno vprašanje: V katero deželo, na kateri strokovni položaj bo odšel član vlade - ljubimec tovariša Salmoneja?

Link

Ni komentarjev: