ponedeljek, 4. oktober 2010

944841 - kakšen šrot proizvaja slovenistansko družboslovje

[XSPLO]
Bivša voditeljica 24 kUR. Naj se vidi kake bedarije spiše naše sodstvo. Prav je da je razkril podatke in da sem mel možnost preleteti ta prosti spis....

KATASTROFA !

Moj oče je ob neki podobni priliki rekel, da so se na pravni faks desetletja vpisovali otroci, ki na drugih faksih ne bi naredili niti enega letnika. 

Iz tam sproduciranih bovconskih "pravnikov" so po sistemu negativne selekcije nagrajevanja lojalnih NašihSvojih, nastali čisto vsi doživljenjski sodniki, a ni dvoma da marsikateri tožilec tudi. 

Da o efdevejevski zgodbi niti nea gučimo. Pa če je tovariš Bine bil predavatelj-zvezda na ekonomskem faksu, pa če so tam predavali pol-partizanski "mnenjski voditelji", nekšni polpismeni "uspešni poslovneži", haha, ki seveda dosledno drukajo za kompartijo, zaradi česar jim tudi rečejo "mnennjski voditelj", buuuhaha, ki lopovsko prodajo podjetja štejejo za zaželeno normalno prakso, s katero je treba seznaniti vse študente, hehe, je kakovost tam sproduciranega najbrž himalajsko visoka....eeee.....nooooooooooot!

Če je Pujsarjeva poročena z velikim prihvatizatorjem na liniji megla-mantre "včeraj tovariš Nula, danes tovariš "UspešenPoslovnež", ki se mu seveda ne sme reči prihvatizatorski tajkun, čeprav je", ter sama mirno in moralno povsem neprizadeto uživa sadove velikega prihvatizacijskega ropa bibličnih razsežnosti, ne da bi trenila z okami svojimi okroglimi, kaj potemtakem krilimo z ročicami. Dali smo volkovom paziti jagenjčke, pol se pa čudimo da so vogali štale vsako jutro, kao misteriozno polni krvi in krvave volne, hehe.

Zakaj potem nerealno pričakujemo kakovost, strokovnost, pokončnost, kredibilnost, znanje, zagnanost, pismenost, genijalnost in podobne pozitivne lastnosti med to sodomogomorsko-rdečemu-režimu-lojalno, posledično moralnohorizontalno, đabalebaroško-lothuseatersko, de facto polsinekurno svojatjo? Na temelju česa?!

Link

Ni komentarjev: