sreda, 27. oktober 2010

970399 - oris retardiranosti nacije

[pingpong55]
To je posledica dejstva, da se v državi vse od samotojne Slovenije ukvarjamo predvsem z gospodarsko rastjo... z moralnimi vrednotami se ni noben resno ukvarjal, razen par filozofov, ki so se lahko zgolj zaprli med šriti stene! Probleme pač končno vidimo, ko je že prepozno!

Zadoščalo bi že, če se bi z "moralnimi vrednotami" ukvarjala pravna država, organi takorekoč.

A se ni! Žal! Ker jo ni! Ker bi za vzpostavitev pravne države morali najprej odlustrirati 500 top banditov iz Kompartije in Kompartijo ter njene derivate in vse one stranke, ki prisegajo na tekovine Kompartije razglasiti za zločinske tvorbe in jih s tem postaviti vsaj izven morale, če že ne izven zakona. Da politične igre nevajeni ljudje imajo orijentir na volitvah. Da ločijo zlo od dobrega. Temo od svetlobe. A mi tega, kot vsi vemo, nismo naredili. Ker mi Slovenci tega bojda nea delamo. Ker je necivilizirano obsoditi zločince in barabe in roparje in zajedalce in zasužnjevalce nacije. Bojda! 

Ker mi zares iskreno in brezrezervno prakticiramo mazohistični gard predpisan v Bibliji. Kdor nadte s kamnom, ga ti ponudi s kruhom. Kdor ti ukrade stotine milijard med prihvatizacijo in par miljard samo na AC programu, mu dopusti, da ti ukrade še 100 milijard pri t.i. "reformi PAYGo pokojniske etato-ponzi sheme". 

Kdor ti zakolje strica, ga vrže v fojbo ali pa ga živega v jamo zapre, mu daj oblast, da te še okrade in zasužnji! In nad tabo izvaja ziljon oblik fašističnih birokratskih in državnoroparskih posilstev porojenih v zločinskih umih moralnohorizontalne komunajzer kamarilje, ki ji ne le nič ni sveto, mnogo več, na vse kar je komurkoli bilo sveto je ta kamarilja štartala s ciljem uničenja. S ciljem davastacije vseh moralnih načel. 

Da ti recimo na AC postavi barikade z omejitvijo, ki te komunajzer birokraciji v veselje in seksuani užitek s 130 stera na 40, da malo počasi voziš za prazen kurac in morebiti te kdo napiči frit, čeprav so vinjete uvedene že pred več leti. Zato da ti bo vsakič ko se tam voziš jasno, kdo te ima v oblasti in kdo te lahko jeba v žive možgane brez anestezije.

Zato, ker smo Slovenci kakršni smo, sem tudi letos na dom dobil "vabilo, da se dobimo pri spomeniku padlim komunistom". In sem letos znova učiteljici moral naročiti, da ji bom vrat zavil, če mi otroka pelje k komunajzer spomeniku peti pesmice komunističnim klavcem. Štekamo? Ker strupene agresivne beštije nismo zatolkli, dviguje beštija glavo znova in to čedalje bolj arogantno. Ker si beštija domišlja, da je po dvajsetih letih napočil čas, za zadnje dejanje reinkarancije nekoč že implementiranega ražima, da nam znova natakne komunistične uzde in to do jajc.

Nacija, ki je v kolektivitetu, umsko in modno ("modno" od moda, po domače jajca, mošnja, in ne od mode in podobnih dolćemugabanja sranj) tako šibka, da nočno straženje svojih ovac in jagenjčkov zaupa tropu volkov, je pač politično retardirana in moralno gnila. 

A naša retardiranost se ne neha s tem iracionalnim suicidnim dejanjem. Naša retardiranost zablešči v polnem siju ob prvih žarkih jutarnjega sončka, ko v ograji zagledamo kri in ostanke nočne volčje orgije. Slovenčki pohlevno in kot kakšni dudeki stojimo tam in krilimo z ročicami in se delamo mone, češ, da nam ni znano kdo je ta strašni pokol zagrešil, saj da smo vendarle imeli naše domaće, naziinteresne, demokratične in našim ovčkam domnevno lojalne volkove na straži.

Iz druge in tretje vrste pa že slišimo tiste najbolj nojevske bebčke med nami, kako hitijo zanikalno relativizirati z izjavami tipa: "Ni treba govoriti, da so to izvedli samo naši volkovi in sami. Vsi volkovi so pač krvoločni, niso samo naši, to jim je v naravi, poleg tega so tudi psi nekoč bili volkovi. Če lustriramo volkove, moramo tudi pse, na prvem mestu pa slovenskega istrskega ovčarja, hehe". Skratka, hitimo iskati izgovor, zakaj naši krvoločni volkovi lahko še naprej dobijo jagenjčke v varstvo, zakaj jih ni treba nadomestiti s kultiviranimi psi ovčarji in podobne nebuloze, hehe. 

Jahh, bravo Butalčki, bravo! Še naprej se delajte mone, pa bo. Ovac in jagenjčkov bo v ograji sicer čedalje manj, ma srečni pa boste in vi in vaše preostale ofčice. V varstvu svojih volkov. Ker vaši volkovi imajo veselje do ovčjega kapitala, hehe. 

Evo recimo tovariš Bučar je v galeriji izjavil, da on, ki je nekoč, ne tako davno, hitel predati varstvo ovac nazaj v roke krvoločnih volkov, ker se je bojda silno zbal, da ne bi ovce slučajno izvedle kakšen revanšistični antivolkovski punt zaradi številnih volčjih pokolov nad ovcami v preteklosti, da se ne bi bognedaj med ofcami razpaslo antivolčje razpoloženje, hehe, tudi on bojda nea ve kdo so tisti, ki so nam poklali jagenjčke in skoraj iztrebili čredo. Pravi on, da tu nea gre za trop Krvoločni, ker tega tropa da bojda nea je več, ker je bojda "sestopil", (da mi ne bo kdo to zamešal z "odstopil", odstopila je tajnica Simonca), ampak da gre zgolj za posamezne devijantne volkove. Ki so sami po sebi seveda fejst, pošteni dedi, ma so nam jih pokvarili vplivi iz gnilega Zahoda. Yeahh, right!

Pa še to nam je tovariš Bućkar razodel, da to itak niso volkovi, ampak da so to babice. Dodal je še to:"Majke mi sudija, rekla mi tovarišica Rdeča Kapica, s katero sva že do nedaj skupaj delala za Kompartijo, evo lahko preverite v arhivih Kompartije, njen dekliški priimek je Diklić". Yeahh right išo raz, babica my ass"! In Buuuuuuuuuhahaha!

Link

Ni komentarjev: