sobota, 23. oktober 2010

966693 - kam bi s Poharjem...

Pero, dobro si povedal, razen dveh zadev, kjer se s teboj ne morem strinjati.

Ta vlada nima levo in desno roko, pač pa dve levi roki.

Ki, kot si se lepo izrazil ne vesta kaj počne ona druga.
I seveda se ne strinjam s teboj, da bi Pahor bil dober prezident. 

Pahor naj gre delat na TV za kakšnega voditelja kakšne osladne intervju oddaje, ki bi ji jaz najraje dal naziv "Pahoriada - 1001 večer s salonsko poklicnolevakarsko komunistično avšo". Podnaslov "Sedeti nasproti Armanijevemu gvantu".

Iz politike RS pa definitivno mora stran, če tej deželi, narodu in državi želimo dobro. Je pa seveda da bistveno bolj prebavljiv od Sluzoidoviča, to pa ja. Ampak, dedi moji in pupike moje prelestne, kali je to kakšen kriterij, al ka? Če je Sluzo etalon, potem bi nam Srečko Prijatelj bil bistveno boljši prezident. Je vsaj bolj po človeško strasten in simpatičen, hehe. Torej začnite tudi za njega pisati, da je bil zanič poslanec, predsednik bi pa bil odličen, hehe.

P.S.

Glede Pahorja pa ves slovenski žurnalističnih milje opozarjam na naslednji znani rek: Optimisti (prevod za naivnejše in počasnejše - žurnalisti) so zgolj nepopolno informirani oz. še neinformirani obični realisti. Sort of. Oziroma, če slovenska generalna javnost za obstoj določenih zadev ne ve, to ne pomeni, da jih tudi v resnici ni.

Link

Ni komentarjev: