sreda, 6. oktober 2010

947225 - smrt narodu, svoboda fašizmu!

[prerok]
Evo ti shaman nove OF parole:
Smrt narodu, svoboda fašizmu.

Jebenti, kakšen nenatančen bralec na forumu, bo mislil, da se midva zajebavava.

A to niti približno ni smešno, men je to spoznanje full žalostno. Poglej malo v telo te naše države, poglej ji njene zatohlo-nečastne antičloveške in predvsem de facto anti-plebs zakone, zlasti meni najljubše - diskriminatorne orto-nasilnouravnilovske davčne zakone, ki 99% državljanom vsiljuje na njihov tip prihodka (in edino njim v celotnem sistemu!) 60% davka, ki je hkrati edini ultravisok-nenormalno-prigresivni davek vobče; 

Poglej ji v pravno varnost, ki jo za državljana in državljanovo podjetje ni; 

Poglej ji njen odnos do kartelov, poglej njeno sodelovanje v kartelih (država, ki ima v portfoliu vegrade, enelbeje, faramcevte, ki navijajo cene,...nejmit kartel prakticirajoča podjetja, je potemtakem tudi sama udeležena v smrdljivem kartelnem izkoriščanju lastnih državljanov; 

Skratka poglej vse to in videl boš, da pri nas država res de facto deluje vzdolž superhikovske mantre "Smrt narodu - Svoboda, lagodje in ugodje Fašistom oz. njihovim kartelnim bratovščinam, y bogami tudi posledičnemu total-fašizmu". Fuj! 

Kadarkoli me kdo spomne in opomne na to, mi na misel pride eskimski haiku navihanih Eskimov iz okolice Vranja: "Ej [slovenski] KKK***-fašisti, majke vi ga spalim!". 

Druga kitica se lahko potem nadaljuje z "dabogda vas pojebali z malim [mehkim kurcem]", alpa "dabogda vas iz oblasti odstranili z malim [kalibrom...eee...kako da kažem...molotovljevih koktejlčkof narejenih v flaškah od frutka]", alpa "...odstranili z malim skupinam demonstrantov", ipd, itd, itn.

***"KKK" izgovarjati rafalno kot pri kalašnjikov aftamatu: ka-ka-ka, ka-kaka...kaka-ka...kaka...ka-kakaka (KKK stands for: KleptoKartelnoKomunajzer-[fašisti])

Link

Ni komentarjev: