petek, 29. oktober 2010

973341 - kako se učinkovito losati finančne črne luknje (oz. kamarilijinega bankomata) NLB

[ernest666]
ha, Pahor vendarle bere tudi forume v Financah. Že večkrat sem ponovil da je rešitev za NLB, da jo za 1 eur prodajo (podarijo) Kitajcem ali pa Gadafiju. Pa naj jo oni dokapitalizirajo.

Če jo damo komurkoli (Samo ne kakemu domaćemu komunajzer kelptopizdeku! Ker bo takoj dodatna škoda) za 1 EUR, bomo na profitu najmanj za onih 800 mio načrtovane "dokapitalizacije". 

Če bi jo pa dali za 1 tolar pred 20 leti bi profitirali še onih 5 uradnih miljard dosedanjih injekcij v slavni finančni kolhoz Slovenistana, pa še plus pozitivne externalije: kakih 4 milijarde nam ne bi mogli ukrasti na AC programu, ker naši zemonski klani ne bi imeli kje dobiti bančne garancije in kredite za izvedbo ropa stoletja, pa bi nam delali tujci za normalno ceno, tak kot naši zemonski klani zdaj delajo v Srbiji za normalno ceno, ki je 1/20 cene naših AC, pa še kolateralnih in z NLB navidezno nepovezanih stotine milijard premoženja med prihvatizacijo ne bi bilo ukradeno, ampak bi za isti znesek imeli priliv od tujih investitorjev, ki bi prišli to premoženje kupiti.

Moja okolopopkovna odokativna shamanska znanstvena metoda mi veleva, da bi namesto 100 milijard škode iz naslova prihvatizacije, ki jo je za kleptokamariljo podprla enelbe, imeli 100 milijard neposrednega profita, da sploh ne računamo dolgotrajnih pozitivnih učinkov, skratka razlika je drastična, jarane, tak na prst izračunano je tota razlika cca 200 miljard. E pa na zdravje Kleptostan!

Link

Ni komentarjev: