nedelja, 3. oktober 2010

944282 - psihoanaliza mazohističnega značaja nacije

[Leffe]
Francozi počenjajo tisto, kar so vedno počeli, kadar so nezadovoljni: gredo na ulice.

Za razliko od nas mazohističnih Kranjcef, ki tudi takrat ko smo nezadovoljni, še naprej volimo komuniste in ne gremo na ulice, po kuloarjih pa jeo stresamo na nekih fantomskih zlodejih, ker smo takšni retardiranci, da sovjih posiljevalcev nikdar za nič ne krivimo. nam so krivi oni drugi, ki našim posiljevalcem nagajajo. Ergo, to pomeni, da smo mi radi posiljeni. TO nam ej modus vivendi in naša življenjska potreba, očitno.

Oni dan mi en bebo ob robu debate o nenehno višajočih se davkih blekne: "ja, matervola, davke so nam naibli toti Janpa iN Bajuk". Za popizdit! Da člouk nea ga mre verjamt! To je fenomen, ki ga ne najdeš nikjer na svetu. Viđilante Kranjca v bufeti za prazen kurac lopne po gobcu, mu sesuje dva zdrava in tri porcelanske zobe, ki jih je plačal 2400 EUR, policaj v civilu, ki je slučajno bil v bufeti ga reši, da ga viđilante ne fenta do mrtvega, on gre v službo, tam ga vprašajo kdo te je lopnil, ta pa meni nič tebi nič izstreli - ne vem, najbrž policaj!

V Ecuadorju je prezident neki najavljal o nižanju plač in socialnih standardov, pa so ga množice skoraj fentale.

Na Novi Zelandiji politik oz. politična strnaka, ki samo teoretično, kadarkoli malo najavlja, češ, da bi kazalo malo zvišati davke, pri ljudeh faše stigmo, in si možnost zmage zapravi za zelo dolgo. 

Mi smo pa leta 1989, tako kot celotna cona komunističnega somraka dobili priložnost odjebati lastne rablje, a jih nismo. Mi smo jih celo leta 1992 sami nazaj še uradno znova ustoličili.

Ko so nam od leta 1992 nenehno zategovali davčno/paradavčno zanko okrog vratu, ker je to bilo edino orodje na voljo za reinkarancijo komunajzerizma, smo jim mi na ravni nacionalnega kolekiviteta ploskali in jih vedno znova volili. Zdaj najavljajo, da bodo zameglili 100 milijard, beri priznavajo, da so jih že ukradli, zagonili, razjebali, pretopili, whatever, oz. jih nekaj še bodo in tako vendo znova za vsako gneracijo kontributorjev, a 550 taužent pizdekov jim še vedno ploska.

Pizda, komunajzer klika bi morala biti res narejena iz jekla, da ne popusti temu ljubezenskemu slinjenju nacije. Jasnoda, da so zaključili, da jih imamo radi in jih želimo za večno imeti za svoje rablje, če se jim pa na vsakih volitvah tak fritolezno dobrikamo, češ jebajte nas še naprej čimbolj nasilno v anus brez vazeljin. Kaj pa naj naredijo če pa nacija sama prosi, da jo naj nategujejo še naprej?

Nismo mi niti starocivilizacijski Francozi, niti vročekrvni equadorci, niti pragmatični anglosaški Novozeldanci, mi smo sirote nevajene politike, strahopetne in v sladkosti suženjskih drobtinic z gospodarjeve mize se zatekajoče mazohistične reve. Ko nas bre jebe, hehe!

Link


Ni komentarjev: