torek, 19. oktober 2010

962067 - bi Virant lahko bil primeren za postkomunajzersko prenovo

[kalavnik]
Mislis, da je Virant tista oseba in osebnost, ki bi z neko novo stranko reciva libertalne usmeritve bil zmozen za sabo potegniti kriticno maso plebsa na obeh straneh in doseci ustavno vecino, predrugaciti ustavo, u nulo razmontirati zakonodajo ter pocistiti s temi banditi na obeh straneh ter na drugi strani namamiti neke normalneze, da kot protiutez ustanovijo neko pravo, z cistimi nameni, kolikor je to sploh mogoce, zlahtno levo stranko?

Dečko je drugače precej kontaminiran z "birokratsko karmo", ma je prav gotovo pošten fant, ki bi v neki tranziciji od totalnega komunističnega zla v svet čiste libertarne svobode in neomadeževane demokracije bil soliden in vsem sprejemljiv igralec. Razen fanatičnim navijačkom!

Govorim sicer sebi netipično, hehe, na toti liniji vekotorja jebenega politrealizma, bogganimarad, ki drugače v stiku z mojo uporniško dušico pušča težke opekline, ma jebatga, vedeti je treba, da takle mamo in da se pot iz komunajzarske greznice suženjstva, do svetega oltarja svobode začne z poštenimi dedi, tudi njegovega tipa, ki tudi sami stojijo napol v greznici da naciji lahko pomagajo vun iz kloake.

Kakorkoli, jaz ga imam v kategoriji poštenih dedof. 

V dobri družbi, pod vodstvom karizmatičnega orto-liberalnega, narodovemu dobru in služenju skupnosti brezrezervno zavezanega voditelja, bi ta ded izrasel v odličnega politika. Če bi bil v mojem timu, bi prav posebej ahtal, da mi ga barabe ne kontaminirajo s hlastanjem po osebnih koristih in penezožepotrpanjem, a prepričan sem, da je to dober materijal in da kvaren niti ni. 

Trenutno se njegovih oblačil seveda drži nekaj birokratskega smradu, ki draži občutljive ortoliberlane noseke, a to je normalno, saj je ded že logo f kuhinji. Hehe, ju nut vot aj miin.

Link

Ni komentarjev: