nedelja, 17. oktober 2010

959551 - Sluzoidovič, Lenin in AjTi

[nikhrast]
Pahor bo res enkrat predsednik države, za tako nepomembno funkcijo je skoraj vsak sposoben; Tuerk bi bil tudi v redu če ne bi odprl usta.

Pa če bi nosil kakšno masko, ki povsem zakrije fašistični pogled malega, slabo zakrinkanega Staljina z grimaso najbolj poavšene bleferske kreature, ki je kdaj sluzila v javnih medijih Slovenistana. Da o larpurlartistični komunajzer praznogovorični latovščini na ravni govorov Milke Planinc iz osemdesetih prejšnjega stoletja niti ne govorimo.

P.S.

Kako že se reče "precedniku države", ki v Portorož na osrednji dogodek visokotehnološke vodilne mednarodne korporacije pride in za svojo centralno misel pozicionira nekšno obskurno misel - citat, demagoško-agitpropovske izjave komunajzer terorista, zasužnjevalca ruske nacije in par ducatov okoliških nacij - tovariša Lenjina? V letu 2010! Lepo te prosim!

Ne Einstenovo, ne Teslino, ne Steven Hawkingovo bognedaj, ampak Lenjinovo misel si naj bi strokovna srenja s področja IT po njegovem potrebovala memorirati! Baš Lenjinovo!

Naj pizdeku nekdo že kupi knjigo "Quoting for dummies".

Jaz mu za začetek v odgovor na njegovo komunistično-agitpropovsko naravnano pojavljanje na IT dogodku, odgovorim tako:

"You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time."Abraham Lincoln

P.P.S.

Evo, da boste vedeli kaj je tam namigoval tovariš Sluzoidovič Visarjonovič Đugašvili, da boste tudi sami videli za kako strašno primerno misel za največjo IT konferenco v državi je šlo, hehe:

"Komunizm - eta jestj Sovjetskaja vlastj pljus elektrifikacija vsej stranji." V.I.Lenjin.

Tolmač pojmov:

GOELRO = (sokr. ot Gosudarstvennaja komissija po elektrifikaciji Rossiji.

P.P.P.S. Kako umen je ta naš precednik, kanede. V nulo zna izbrati misel, ki korespondira recimo s tem poudarkom tiste IT konference: The Cloud Computing, oz. The Software As Service (SaaS) [will drive the recovery process as The World finally escapes from severe economic recession. The art of IT will never again going to be as it was before recession.]

P.P.P.P.S.

Priredba dneva. Nastopajo Franček, Ivek, šank v bufeti in natakar Poldek:

Franček Iveku: "Čuj, ka si te čul, da pride toti kancler od one, naši Neodvisni Štajerski okupatorske države Slovenistan, toti Sluzoidovič al kak se že piše, na vizito f Maribor?"
Poldek Frančku: "Tega ti nea je treba Iveku pravit, ka je on nei Gavrilo Princip, bogtenemarad. Dobro?"

Link

Ni komentarjev: