petek, 29. oktober 2010

972858 - je umestno primerjati Jajčkota z don Prekmuranezijem?

[philips]
MK je drugi najvčji komi v naši držvici. Pri je IJJ. In to mu IJJ zelooo zameri.

Ehh, jebote nemarnež relativizerski! Takšni kot si ti, se najbrž bore malo zavedate, da ste v bistvu slaba karma slovenske družbe, zato o sebi brez sramu menite, da ste malodane presežni intelektualni garant obstoja Slovencev in Slovenije! 

Tako nemarno in ekstremno relativizirati, da celo zmore, brez zardevanja, v primerjavi s Kučanom najti večjega komunista v galaksiji Mlečna cesta, zmore samo um, ki ima težave z orientacijo in hkrati patološko, a garantirano brez realnega temelja sovraži Janšo. pač na temelju agitprop scalnice, ki so mu jo tovariši vešče podtaknili.

Ja, IJJ se res ni proslavil kot kakšen veliki eliminator komunajzerizma oz. komunističnih prvin iz državne strukture in zakonov, ja, da se z veliko verjetnostjo špekulirati, da je tudi on sodeloval v klepto zatemnitvi kakšnih penezof, dvomim sicer da zase osebno, prej recimo v korist stranke (Kar vseeno obsojam, če je to res kdaj storil), a to še ne pomeni, da se mu da pripisati 1/10000 tega kar je zatemnil in zameglil MK ali instruktivno položil v roke zatemnjevalcev, njegovih vazalov. Reči hočem, nisem od tistih, ki bi IJJ nerezonsko razglašal za angela, ma večji komunist od Kučana je lahko samo še Staljin. Bodimo no normalni, dedi moji!

Ki na tvojo žalost, a hvala bogu, ni več med živimi, pa je eto MK trenutno The Greatest. Ko bo med MK in Staljinom izginila še edina vsebinska razlika, hehe, torej ona temperaturna, bo še vedno najmanj 550 tisoč večjih komunistov od IJJ, prav tako moralo prej doseči enako temperaturo, da bi IJJ postal največji komunist. 

P.S. 

Čemu sem se tak razkuril? Zato ker se je Janša meni med svojim vladanjem in celotnim delovanjem na javni politični sceni izkazal za nebogljenega z-ročicami-krilavčka. Kako lahko takemu jokavčku pripisujete atribute diktatorjev in pri tem ne zardevate, jebovas?
Diktatorji imajo profil MK. Iz udobno opremljene pisarne bruhne ukaz, da naj Novo Revijo puknejo v bunker. To, vidiš je diktator.

Alpa še huje, v topli pisarni, medem ko ti ožilje grejeta najboljši konjak y bogami enmau tudi bliskost toplih ust debelušne joškaste tajnice, narekuješ davčne zakone, ki naj 99% Slovencem izsesajo 70% prihodkov, ki preko sanacije enlebejevskih državnih kolhozov končajo v žepih simonc in zemonskih klanov. Diktiraš davčni zakon naperjen proti ustvarjalcem dobrin, da poskrbiš, da bosta socializem in boljševiška uravnilovka v glavnem dosežena že s prvim rezom, hehe. To je diktator, jebote!

Ne pa begava figura, ki se pred kamerami nerodno in jeclavo zagovarja pred semuljićevsko ulicotacaško prevratniško komunajzarsko zarotniško sodrgo, rekoč. "Dejstvo je, (buuhahaha, jebalo ga dejstvo!)... dejstvo je, da z Bajukom nisva rekla, da reforme bodo, če ne bodo socialno vzdržne...Auuuuuuuuuu! In buuuuuhaha išo raz".

Še tovariš Sluzoidovič in zmedeni tovariš Borat sta se izkazala za prave diktatorje, to pa ja. Da o tovarišu Staljinu Jr. Von Zasavje niti ne govorim. Kar poglej jih kako se čedalje bolj srdito kurčijo in petelinijo. Staljin je v akcijo poslal Bićakćića, da nam počasi že enmau najavi, da nas imajo namen vrniti nazaj v socializem inkarnacije prve. 

Ker so tam bojda nekšne vrline in vrednote, skratka tekovine, ki jih v tej drugi inkarnaciji ni. 

Konkubino imata oba prezidenta, oba nenehno žugata onim, ki ne čislajo tekovine kompartije, Borat naciji grozi s krajo 100 meljard, Sluzoidovič ima že čisto maršalski gard, polna usta so ga citiranja Lenjina, itn. To so diktatorji.

IJJ je videti kot naivna junfer gimnazijska brucka, že v primerjavi z razposajeno tovarišico Širco, po domaće razposajena Roza (Luxemburg), kaj šele z ornk zarostanimi komunjardami.

Link

Ni komentarjev: