četrtek, 28. oktober 2010

971560 - malo uspomene na stare čase

[vizavi]
Začelo se je, ko so ukinili SDK in delavske svete. Izginila je družbena kontrola, vse se je začelo delati privat in naskrivaj. Enostavno.

Ljudje, kaj je z vami, a se vam meša, da sanjate esdekaje in delavske svete?

Danska, ki je na vrhu lestvice, kot najmanj koruptivna dežela na svetu, ni nikdar imela ne jebenega esdekaja, ne jebenih delavskih svetov. Štekamo?

Je pa Danska vedno imela neodvisno strokovno in temeljito policijo. In neodvisno tožilstvo. In neodvisno sodnijo. In nikoli v zgodovini ni imela komunistov na oblasti. Celo komunistov v parlamentu ne. Ker niso niti naivni, niti suicidni, niti retardirani. Štekamo tudi to?

Sicer pa, malo sem pokukal v Shamanopedio in poiskal pojma "SDK" in "delavski svet".
Evo kaj sem tam našel:

SDK - Beseda SDK obstaja samo v bosanskem poslovnem esperantu in edino v tem jeziku je moč izraziti njen poln pomen. V drugih jezikih ima tendenco biti brez barve, vonja in okusa. SDK je v bosanskem poslovnem jeziku okrajšava od: Služba Državnega Kurisanja. Prevedno v slovenščino to pomeni Služba državnega birokratskega udbaškega jebanja [v žive možgane brez anestezije].
V Shamanopediji stoji tudi, da je SDK t.i. "predsoba organizacije UDBA", nekateri ji rečejo tudi "Politkomisarjev hamam" oz. "Pašaluk dežurnega gobarja". 

Delavski svet - Tako kot recimo bratovščina Jehovove priče, se po enakem načelu delavski svet imenuje "Onanine priče". Slavni Enfrice je vse čudeže, ki jih je uprizorila Sveta Onana, zaradi katerih je konec koncef bila beatificirana od njegove svetosti svetega očeta Ivana Edoarda Pavla Kardelia Prvega, podrobno razodel ter elaboriral tu na forumu. 

No, kakorkoliže, Onanine priče so v prvi inkarnaciji komunajzerizma v Kranjcef imeli nalogo prisostvovati t.i. onanerskim sprostilnim obredom v organizacijah združenega dela in zraven v podporo otrokom Očetovim ves čas onanirati, kajti ravno s tem so v sobane koder so se sami obredi dogajali kanalizirali energije nebeške in milost Svete Onane same. 

Najmočnejši efekti so bili doseženi, če so zraven prižgali še posebne paličice narejene iz spodnjih delov posušenih stebelc posebne svete trave, ki je rasla izključno na grobu Mao Zedonga, pa tudi tam koder so Lenjin, Kardelj in Broz scali, ko so bili na lovu, sam da je te kraje veliko težje locirati, kot Maov grob. Dim, ki se je iz teh paličic razširjal v prostor je bojda bil še najbolj podoben pičkinemu dimu, po domaće fumis vaginalis samoupravljalis.

Obredom Onaninih prič, torej delovskih svetov, se med preprostim plebsom poenostavljeno reče kolektivno drkanje (KOLDRK), samim članom svetov pa drkađije (DRK AĐIJE). Oziroma srkajšano Ađije. Navaden delouc jih je običajno pozdravljal z "Merhaba Ađija!".

(Za vajo lahko tvorite priložnostne stavke. Na primer: Kje je Tonč? Šel je na koldrk.
Alpa: Kaj je koji kurac tak zadimljeno v celi tovarni, se je kaj vužgalo? Ne ni, samo koldrk spet imajo, pa se po celi tovarni vali ta kurčev osladen fumis vaginalis samoupravljalis. Ipd.)

No, ko sem si razjasnil tota dva pojma sem po shamanopediji pobrskal, če je kje kaj napisanega o rešitvi problema, ki ga v SLO javnosti personificira sintagma "Bilo kuda kleptokamarilja svuda".

In glej ga zlomka, v Shamanopediji je deset strani natančnega navodila kako se ta godlja reši. Ne bi vam zaj tu citiral vseh deset strani. Zadošča, če vam povem kaj piše da je prvi korak. Piše pa tak:

1) Korak prvi: Na volitvah komunajzarom dajte NULA (0) glasov!

Link

Ni komentarjev: