petek, 15. oktober 2010

957484 - kdo je pravzaprav avtokrat, Jajčko ali Pohar?

O čem ti, jebote?

Mene zanimajo corpus delicatesi, da je Janša državo vodil kot to počnejo komunistični samodržci, da je konsturiral in podtikal afere murglbabini deci in podobno, da je naspontaniziral 572 novinarjev proti Murglbabi ali njegovi deci.

Ti pa nakladaš o tem koliko krat je Google zabeležil, da so eni "Janšo opozarjali" in "Poharja opozarjali". Kakšen kriterij je pa to? A to, da so Janšo v javnosti, oz. na internetu bolj ignorirali je kronski dokaz, da je avtokrat? Auuuuu!

Evo ti namig: Janšo živ kurac izmed vseh od kompartije načrtno in sistematično nagrmadenih NjihovihSvojih praetorijancev na sinekurah in pozicijah oblasti v tej nesrečni total skomunajzerizirani državi ni respektiral, on sam pa ni zmogel niti ene edine rezolutne poteze, ki doseže vsaj raven vljudne mile zahteve, kaj šele avtokratske zahteve. 

Komandant pete komunistične kolone Dušan Dzukadzini Semuljići Janši na ulice zgrne prevratniško ulicotacaško drhal, on pa njemu odgovarja kot mila Jera - "...eee, nei res, dejstvo je, da sva z Bajukom rekla, da reform ne bo, če neiso socialno vzdržne". Buuuuuuuhaha! In kaj naredi njegov naslednik tovariš Pohar? Kupuje vodne topove in sindikatom reče jebite se nema penezof, socialni dijalog si fteknite frit, kriza zmanjšala plen in zdaj se bomo kot hijene poklali za preostanek plena. hehe.

A za naše vrle modrece, velike seriozne kao neodvisne in nepristranske miheljake in podobne kvazi-politanalitike je Janša avtokrat, eee... kako da kažem, zato ker so oni tak rekli, Pohar in Kresalka pa sta seveda Mati Tereza in Ghandi. Tovariš Staljin je pa itakda nedolžna gimnazijska brucka.

Novinarji, ki so Murglbabo in Ropa in rajnkega Drnovška samocenzurirano, samoinicijativno, spontano, hehe, kot se za člane kompatijskih frakcij spodobi, pač pohlevno ubogali, bili na liniji, ne da bi jim omenjeni sploh kaj rekli, so iz Janše delali ridikula, kar se ni zgodilo nikjer kjer je državi vladal avtokrat. Nisi vedel, ne? Nikjer, nikoli v zgodovini!

Organi, na čelu s podbregarji srpokladivarskimi jlaajevskimi, so Janši kazali osle in se sestajali z Murglbabo, da mlo skupaj zarotujejo, hehe, domnevni avtokrat Ivek je pa jokcal, češ, da mu v lastni vladi komunajzer praetorijanci delajo upor. Štekamo, miško?!

Ko je Politkovskaja napisala preveč o smrdljivi naravi zločinskega fašističnega imperialističnega nazi ruskega režima, kateraga oficirji posiljujejo in morijo dekleta po svojih islamskih respubljikah v rajonu Kavkaza, jo je tovariš Putjin dal najbolj temnemu mraku pogoltniti. 

Ko so sicer vzorno pohlevni slovenistanski volivci neprijetno presenetili Murglbabo, pa se mu je leta 2004 "zgodil Janša na oblastni poziciji" je do leta 2008 dal skarbati Patrio. Temu se reče avtokratski modus operandi oz. pinočetofski gard. 

No, zdaj imaš orijentirja, pa ponovi vajo.

Link


Ni komentarjev: