sreda, 6. oktober 2010

947860 - kdaj bo narodni imunski sistem pričel z izločanjem antikomunajzarskih protitelesc

[swar]
A nam na čelu piše da SMO OVCE al kva nas tok nategujejo vsi po vrst od vlade do direktorjev,prodajalcev,..Ta sistem je treba sesut v prah!To je še hujš kot bi bil Milošević na oblasti!Pa naj gre vse u krac zarad mene!

Vidiš, tak se začne normalna reakcija človečkov, ki jim fašisti niso pustili ničesar več mimo lastnega telesa, oz. so jih priterali na točko, na kateri se začne obrambna črta čiste temeljne človeške integritete. 

Prvi rezolutni odziv uma na prejeto vakcino oz. protikomunistični serum, ko se v umu Slovenca [končno, jebote!] že počasi začnejo formirati anti[komunistična]telesa, ki izzovejo "prvo reakcijo uma, prosto vsakega kurčevega leporečenja" in prosto fakin slabe vesti butalca, ker ga je nekdo posilil. 

Btw, kaj ti pomeni zgoraj odebeljena ta beseda: krac? A maš ti to kakšne poseben organ, ki te zaboli samo ko si sajber-jezen na klepto kamariljo, al kak?

Jebotealah, pri nas imamo slabo vest celo takrat, ko na lastnem telesu izruvamo klopa, alpa recimo s težkoartiljernimi substancami skušamo eliminirati MRSA bakterije. 

Skratka, še MRSA fakin zajedalski meso-nam-naše-žroči fakin komunajzer-zajedalski bakteriji se opravičujemo. 

Ker smo eto, grešniki kakršni smo, samo enmau zahec pomislili, da bi jih majčkeno nežno zlustrirali s penicilinom osebne svobode, prostega trga, preprečitve korupcije in s pomočjo pravne države ter s podobnimi zdravili, da si gredo pizdeki kam drugam živega meseka na živem narodovem telesu žreti. Na primer v svoj privat komunajzer kibuc, nekje daleč od naših žepov.

Oziroma, da se gredo kje drugje tote svoje kartelne igre zajedanja nacije na ziljon načinov, preko ziljon kartelov total kartelizirane dežele, medtem ko plebs rinejo v boljševiško nasilno uravnilovko v bedi s pomočjo zmanipuliranih bruto mezd in satansko dizajniranih aparthaid-diskriminatornih davkov in neokapičenih haračev in paraharačev, ter kot vidimo iz tega primera, tudi preko karteliziranih cen absurdno preplačanega vsega, od avtocest do aspirina. 

Tej prvi reakciji, ki jo spremlja rahlo vnetje v območju tiste bolj leve, kakopak, slovenceljneve roke izmed obeh levih, hehe in rahle bolečina pri levosučnih srčkih, sledi akcija na volitvah, kjer z gnusom preskočiš vso to klepto skupnoskledno kartelno kamariljo: Enkrat za večno.

Če bodo pa prej, bogdaj, nekšni "spontani masovni glasni protesti ponekod, seveda, nekaterih posameznikof", hehe, pa na totih valda-protestih nanovo prebujeni Slovencelj lahko na glas vadi stavek, ki so ga nekoč svetu darovali demonstranti proti Miloševiću, medtem ko je "Skupština Jugoslavije" gorela, potem pa bila restavrirana in končno postala to kar je v resnici bila - Parlament Republike Srbije. 

Majke ji ga spalili do grla komunajzer lopovske fašistične bande siti bratje Srbi, ki so kot naši bullmastifi - močnega karakterja, ne pustijo se predolgo jebati, tak pač, kot se Srbi nikdar niso, kanede. In tudi vsi drugi, osebno svobodo zares čaščeči narodi. "Ostav zbog cincavih Slovenaca!", bi rekli bratje Eskimi. 

Šlo je pa tako: "Gotov je! Gotov je!", pospremljeno s kriki veselja množic. Pri nas bi se to verjetno glasilo: "Gotovi so, gotovi, mamico jim komunajzer fašistično, zajedalsko, kleptoidno!" 

Strogo hipotetično seveda, ker mi nea smo taki primitifci kot Eni, da bi tudi v resnici, zgolj zaradi osebne svobode in nekšnega nepomembnega boja proti grobemu zajedanju in fašistični eksproprijaciji dohodka/premoženja, razbijali okna na parlamentu, kanede! To je pri nas rezervirano za študente. "Deca ko deca, jebeliigi majku cigansku, bre, Miko, šta zna dete, uzme kocku i baci u parlament, a inače ono voli ovije cigani što tam u pralement rabotaju", hehe.

P.S.

Če bodo organizatorji "spontanih" demonstracij proti fašistično-komunistični lopovsko-roparski kliki Slovenistana imeli težave pri iskanju izhodiščnega dizajna kakšnih "spontanih" vzklikof, lahko jaz, ki sem sicer strogo za mirno civilizirano rešitev našega slovenskega problema, izključno potom volitev, kanede, kar je kamarilji edina všečna varijanta, kako čudno...eeee...nooot, malo pobrskam po zakladnici eskimskih narodnih poskočnic in haikuja iz časa romunskih čaušesku-dogodkov in srbskih Milošević-dogodkov. Alpa čeških morda, v prvi vrsti. 

Češka varijanta bi nežnejšim med nami, ter onim, ki še niso čisto budni, in jim oke od nelagodja med vzklikanjem protirežimskih parol še vedno begajo tej polprebujeni REM fazi primerno, utegnila biti odlična prehodna faza.

(Evo recimo tota češka je men hudo ostra za slovenske razmere: "Do prdela s komunisti!". To bi naša Spomenka takoj obsodila, ker gre očitnoi za antikomunizem in gorbi revanšizem, sintagma "do prdela" je pa tudi vulgarna, Slovencem nelastna kletvica. Tisti, ki ste za še nekoliko bolj mlačno, bi lahko še dodatno prilagodili to "violentno češko kletvico", hehe, pa bi vsaj sprva vzklikali tole blago vaijanto: "Do prdela s socialisti levo-na-sredini")

Opozorilopo Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Finance bodo pomagale pri ugotavljanju identitete avtorjev sporočil, če bodo k temu pozvane s strani pristojnih organov.

Link


Ni komentarjev: