nedelja, 24. oktober 2010

967408 - pravna država za prvo in drugorazredne

[0219K21]
> [dob]
> Kakšno "pucanje" predlagaš? Je beseda, ki jo uporabljaš jugo izvora ali nemškega? Samo da vem kaj moram nabaviti. Neprebojni jopič ali vim.

Ne eno ne drugo. Samo dosledno uporabljat pravo, če količkaj damo na to.

A to misliš tako, kot ste ga komunajzari uporabljali tekom celotne tventietfortifajv ere, al kak?

BTW, kaj že vam komunajzarom preprečuje, da bi spoštovali vsaj vaše lastne pravne zmazke in predvsem povsem EU-izirane produkte - t.i. zakone, ki ste jih pod pritiskom svobodnega sveta, žalibog morali sprejeti, da bi blefirali, da je tudi pri nas pravna država?

Izvolite, spoštujte jih, spoštujte lastne zakone, saj ste jih čisto vse sprejeli vi sami.

In še to: Komunajzari ste v ustavo, to potemkinovsko fasado đamahiristana, da nategnete ruljo, zapisali, da diskriminacije ne sme biti, enakopravnost in podobno da je naša edina religija, hehe, potem ste pa sprejeli aparthaidske zakone, ki ustvarjalni cvet Slovenije izpostavlja boljševističnemu eksproprijacijskemu etato-nasilno-uravnilovskemu terorju ekstremne diskriminacije. Direkten odvzem premoženja po svoji vsebini povsem enak onemu iz leta 1945.

Tejle vaši zakoni so legalni in legitimni toliko, kot so bili oni rasni zakoni v Hitlerjevem Rajhu. 

Pač komunajzarska kamarilja in njeni đabalebaroški vazalni oportunistični podporniki izvajate nasilje nad ustvarjalno večino. Te komunajzer zakone je za uresničitev pravne države treba eliminirati in nadomestiti z zakoni kakršni so v državah, kjer ni fašizma.

Cca par deset top komunajzer banditov kreira doktrino in rula, par deset tisoč praetorijancev izvaja oz. v prakso pretaka doktrino, in par stotisoč vsemu temu poniglavo in kalkulantsko daja legitimiteto na volitvah. Več kot 75% Slovenije je izven tega, diksriminiranih je pa vseh milijon aktivnih prebivalcev vred z družinami, ter vred z ono maso ki se pase na državni sisi, ma oni so [očitno!] prostovoljno diskriminirani.

In vendarle tisti, ki so objekti te zverinske boljševistične teroristične diskriminacije, ta zakon žalibog stoično trpijo in spoštujejo, akj pa morejo, komunajzari, ki na boljševističnem zlu srdito insistirajo pa ne. Pa so si dali na Nizozemskem ustanoviti holdinge. Da ni davkov, hehe.

Link

Ni komentarjev: