sreda, 27. oktober 2010

970624 - tudi purinoli prispeva izjemno lucidne zapise - za pokušino: kdaj je Dementiostan postal greznica

[mataj]
Svoj drek lahko skidamo samo sami, nihče drug ga ne bo namesto nas. Če bomo iskali rešitve v tujini, bomo dobili še njihovega na glavo.

Je sol v nekaterih tvojih postih, ko razbiješ iluzije o kakih prednostih novih organov, ki bodo prestavljali drek iz dnevne sobe v sekret...Vendar se motiš, da lahko svoj drek kidamo sami. Že spomladi 1992 smo sestopili iz državotvornega naroda in ponižno prestopili nazaj v zagoveden trop plemen. Ena redkih (delnih) Marxovih resnic je, da balkanski narodi niso vredni pol vagine hladne vode.

1991 smo imeli izjemen razpored zvezd v galaksiji mednarodnega prerivanja in ga zagemblali čez nekaj mesecev s postavitvijo norega poglavarja neuvščenih ljudožercev na čelo "mlade države". Drni Lama je demontažo države začel, končuje jo pa s substancami zasvojena svojat. Samo 2 (dva) poslanca/ministra sta menda privolila v testiranje na droge !!!!. 

Hamletovsko vprašanje je : komu se prodati najdražje, da bodo vsaj podložniki imeli kaj od akvizicije. Za sodno/pravni hlev, za bančne razvaline, za 7 mrd EUR pokradenega v 5 letih, za uvoz še primitivnejših plemenjakov od Dementiostancev in hkraten beg preostanka normalnih ....ga ni junaka v SLO, ki bi lahko ustavil ta prosti pad. Reforme?? Nemogoče. Drek lahko reformiraš kvečjemu v metan. 

Prognoziram in upam, da bo kak Ruhrgas kupil toto greznico. Upam, da ne kaka INA ali ENI, oni bi šli po bližnjici in zažigali drek in ne metan.

Link


Ni komentarjev: