četrtek, 1. december 2011

1465398 - komunajzerski zvesti hlapci (Musarjeva, Semolič, Štrajn et al.) že ogrevajo svojo mašinerijo

Ne pada sneg, da pobeli breg, temveč pada, da beštije pustijo sledi. Da se razodene čigav je kdo in kdo komunistične svete krave ščiti.

Mreža kumunajzer nastavljencev, sinekurcef in sinekuric je gosta in nepregledno velika, Pucko ji materino.

A kakorhitro bo na oblastni poziciji nekdo, ki ni iz kumunajzer bratovščine, bo Musarjeva vsak dan kakega kumunajzara ščitila.

Semuljićevi prevratniški eskadroni, ki so 3 najhujša leta v zgodovini delavstva v Kranjcef bili tiho kot grob, ter doma, čakajoč v zasedi kot piškice izdelovali idrijsko čipko, ker proti njihovimSvojim fašistom ne smejo ulicotacati, bodo poslej spet vsako soboto ulicotacali. Tokrat bodo vztrajali dokler jim komunistični prevrat ne uspe. Goreli bodo avtomobili in lokaliu "tabogatih".

Falanga N571-H572 pa v svet odpošiljala dramatična pisma. Evo oni kumunajzar Darko Štrajn je že začel. Na zalogo. Pa da malo pomaga mobilizirati plačano volivno telo rdečih talibanov. Mesiđ je pa vedno isti - Samo kumunajzari so bojda demokratični, usi drugi so pa fašisti. To je bojda enostavno in hitro preverljivo. V Severni Koreji, na Kubi, na Kitajskem in...eee...eee, kako, da kažem, eee... v Sloveniji.

Zlasti grob Dobrega iz Negove in Huda jama in kočevske fojbe so dokazi komunistične dobrote in demokratičnosti. Skorajda jo ni trave v Sloveniji, ki ne bi rastla ven iz trupel, ki potrjujejo komunistično demokratičnost in dobroto. Majke mi sudija.

Link

Ni komentarjev: