četrtek, 1. december 2011

1466003 - česa bi nas moralo biti sram tri leta po sramotnem pamfletu Marte Kos

Grandiozno!

PS
Skupni imenovalec: Kraja-požrešnost, laž, nategunjenje, zlaganost, ...

Oz., da z improvizacijo ne kvarim genijalnosti zapisa velikih svetih mož, kajti sistematizirano je bilo že davno zapisano v svete knjige: Sram me je, da v tej grešni deželi kot v preddverju pekla povsod mrgoli umazanih duš bremenitih z enim ali pa kar z vseh sedem naglavnih grehov:

1.Superbia: napuh - Imeti se za zgodbo o uspehu in za boljše od Balkancev in afriških morilskih ljudožercev, a sami biti večji Balkan in bananarepublik od vseh drugih. Imeti komuniste na oblasti kot edino ljudstvo v Evropi. Imeti stotine tisoč pod rušo plitvo zagrebenih trupel, nobenega morilca ali morilske organizacije obsoditi, celo nasprotno - jih častiti in ščititi, hkrati pa o sebi meniti da si civiliziran in pošten.

2.Avaritia: pohlep - plenjenje in zemonski kartelni klani in podmizno-koruptivne orgije ob državnem koritu.

3.Luxuria: pohota - bullmastifi in pravne asistentke.

4.Ira: jeza - proglasitev hudojamskih trupel za drugorazredno temo in grožnja naciji, da se bodo NjihoveSvoje kobajagične vrednote, to je "tekovine" branilko z orožjem in umori vseh dobrih iz Negove y bogamy y šire.

5.Gula: požrešnost - plenjenje in zemonski kartelni klani in 20 meljard ukradenega in cerkveni minus-800-meljonof bizines in celotna prihvatizacijska orgija rdečetalibanskih tajkunov.

6.Invidia: zavist - nasilna uravnilovka za plebs in kolektivno sikanje na vsakogar, ki kaj ima in ščuvanje ljudstva proti "bogatim prešičem med delouci".

7.Acedia: lenoba - rentarstvo in sinekurjenje in đabalebarjenje na ziljon načinov pod krinko "solidoarnosti" in "enakosti".

Link

Ni komentarjev: