četrtek, 1. december 2011

1466181 - potrebni pogoji, da Slovenija pod Jankovićem postane zgodba o uspehu

[sivi pinot barique]
hehe,druž đenerale...u suštini bio blo najbolje,da bi vseh 29 poslancev SDS in 300k volilcev samoiniciativno poskakalo v kakšno brezno..pa da živimo ko ljudi,bre....

Tako je drugovi! Majke mi sudija, reko mi Darko Štrajnof.

Če katolike in ta-netaleve nazadnjake pomečemo v fojbe y bogamy v Hudo jamo takisto, ko se sprazni, hehe, bo Slovenija ena sama zgodba o upsehu. Bo dežela premožnih ljudi. Švica bo za Slovenijo kurac od ofce. Tisti maziljeni posvečenci, ki bodo to operacijo deratizacije preživeli, bodo nepremičninski magnatarji. Eni drugim bodo lahko prodajali parcele po 100 jurjef na kvadrat (Zoki bo določal kaj je zazidljivo press), kvadrat stanovanjske površine pa po 500 jurjef. NeBoNogaKsenoPizdekof-StopilaNaNašNaiziInteres press!

PS

"Ljudi smo, bre, ajde da se dogovorimo. Evo recimo ja predlažem, da se dogovorimo da bude tako kako ja kažem", Slobodan Miloševič demokratično predlagal dogovor.

"Usak je dobrodošo nje, će ucelot sprejme naš program, nje, razn Janše nje, on pa ne, nje, ker on eno govori drugo pa reče, nje, mislim eno dela drugo pa naredi nje, al neki takšnga, nje, sej praum nje, zelo preporost, nje."

Link

Ni komentarjev: