petek, 2. december 2011

1467729 - takle mamo med premierskimi kandidati

[urban100]
Točno tako! Tipičen tajkunski kredit!

Janša: Če bi Janković ostal na vrhu Mercatorja, se bi z Mercatorjem zgodilo isto kot z Merkurjem. Amen!

PS

Človek, ki ima podjetja, ki so bankam dolžna 60 milijonov; Ki so v sporu s poddobavitelji oz. svojimi dobavitelji za par neutemeljeno neplačanih milijonov; ki na osebnem računu ima minus 300 tisočakov; ki je zadolžil Mercator za milijardo; ki je za nakup Mercatorja uporabil tipičen rdečetajkunski plenilski model zadolževanja s hipoteko na premoženje, ki še ni njegovo, saj ga šele kupuje, torej krade, kar je možno samo v Sloveniji; človek, ki je zadolžil mesto Ljubljana za stotine milijonov; ki je ob z lune vidnim konfliktom interesov s svojimi podjetji služil na poslih z Mercatorjem, ki si jih je sam podeljeval in se zdaj arogantno-nategunsko sklicuje na, od njega odvisen in plačevan in podplačevan nadzorni svet (Auuuu!) češ, da je to itak bilo samo 1% Mercatorjevih nabav; ki je zlorabil položaj in za zazidljive proglašal parcele svojih sinov, ...

...tak človek bi v vsaki normalni državi bil fpržuni oz. v biznisu in politiki persona non grata, v zblojenem Slovenistanu je pa kandidat za premijerja. Ales klar?

PPS

Glede normalnosti in nenormalnosti držav: Včeraj mi je za oko, uho, grlo in nos, hehe, zapela izjava evroposlanca o Hrvaški. Rekel je: "Sem proti vstopu, ker so v tej deželi v oblastnih strukturah še vedno komunisti." Sprašujem se zakaj ob vstopu Slovenije nismo bili deležni takšnih posnetkov iz parlamenta, kajti ne dvomim, da je tisti maestro bil še bolj proti vstopu Slovenije, ki je v primerjavi s Hrvaško komunistična đamahirija sto krat večje intenzitete.

Link

Ni komentarjev: