petek, 2. december 2011

1468540 - možnosti za Janševe povolilne koalicije

Iz mojga vngava je tako ali tako videti, da je koalicija orto komunajzara in predvsem sramotnega gardiana zločincev in zločinov ter nadaljevalca ter poglobitelja sramotnih nasilno-uravnilovskih plenilsko-rentarsko-državnoreketarskih praks Boruta Pahorja z Janezom Janšo UTOPIJA. Hvala svetemu kurcu!

In hvala tudi Bogu, da je tako. Normalno, jebote! Kakšno kredibilnost bi Janša imel pri svojih volivcih, če bi to naredil? Jaz, recimo, sem mu dal svoj glas leta 2004. Pa me je brutalno razočaral, ker je komunistično beštijo v sistemu, zlasti reketarski davčni aparthaid pustil bolj ali manj nedotaknjen.

Če me razočara še tokrat, sva opravila za vedno.

Takšna smrlčjivo-sluzasto-nenačelna koalicija bi bila blasfemija. In le za spoznanje manjša blasfemija od še bolj nenačelne partitokratske koalicije Janša-Janković. Obe bi bili negacija demokracije na najbolj brutalen način. Neki tacega, kot če bi USA Demokrati in Republikanci šli v koalicijo in opozicije praktično sploh ne bi bilo.

Najbolj naravna koalicija bi bila SDS+NSi. In nikogar več zraven če to da 50+. Mimo čistega vina je to edina bevanda, ki funkcionira.

Če pa ne, je Virant dobrodošel, pod pogojem, da se programa harmonizirata na tak način, da Virant ne ščiti komunajzerizem v sistemu in se zaveže, da ne bo hodil na komunistične pasje procesije se klanjati in častiti komunistične klavce. 

Jap, dobro ste razumeli, meni je on topogledno nejasen. S sramotnim komunistično-mafijskim rentarstvom in reketarstvom ter čaščenjem komunističnih talibanskih klavcev, je treba opraviti konsistentno, čisto in dosledno. Te dve praksi oz. pojava, morata ven iz obnašanja, politične prakse in sistema, sicer Slovenija bo zagotovo nazadovala in propadala naprej. 

In Virant, kot vidimo iz njega nastopov, koketira z vsemi povprek, ker pač napačno dojema kaj je to sredina in zmernost. Če si sredinski in zmeren to ne pomeni, da s pedofili lahko greš otroke posiljevat in z lopovi banke ropat. 

Ne moreš v politiki biti vse za vsakogar. In ne moreš se delati mono ter fašistom spregledati njihove prakse v imenu vlade nacionalne rešitve. 

Tako, kot je Virant znal opredeliti, da z Jankovićem ne more v koalicijo, če se ne poenotijo v mnenju, da v Sloveniji problem korupcije je in je ogromen (Manjka še marsikaj in ne vem zakaj mu je ves čas govoril samo to!); 

Tako, kot je Janši zabrusil, da sodišča lahko kritiziramo, moramo jih pa spoštovati in upoštevati (pozabil je dodati, da jih smemo tudi reformirati, če ne delujejo kot se spodobi in vemo da ne delujejo!), tako bi moral jasno povedati kako je s komunajzerizmom v sistemu in kako je z zdraharskim provociranjem komunistov-fašistov v obliki vsakoletnih rednih številnih orgij kjer, se v prajm tajm na TV in radiju vrti čaščenje komunistično-fašističnih klavcev in asasinov.

Nam bi glede komunajzerizma v sistemu in komunistov na oblasti kot v edini državi v EU, največ pomagalo, če bi takih evroposlancev, kot je bil oni, ki je včeraj glasoval proti vstopu Hrvaške z obrazložitvijo, da so komunisti še vedno v oblasti in upravi države, bilo v času našega vstopa toliko, da bi nam izglasovali zavrnitev.

No, v takem primeru bi slovenski volivci morebiti, s poudarkom na MOREBITI, doumeli kako velik problem je to in bi za vstop v EU končno odkantali komuniste-fašiste in njihove rentarsko-mafijsko-klepto-fašistično-reketarske politprakse na smetišče zgodovine. To bi bil t.i. "assisted" odziv izsiljenih volivcev, a nič ne de, glede na to kakšne koristi bi nam to prineslo.

Dokler se to ne zgodi mi napredka ne bomo videli. Bomo pa čedalje bolj talibanizirana država s čedalje več bizarnih žerjavastih in pahorastih blondastih talibanskih zakonov. Morebiti nas to na koncu vendarle izključi iz EU zaradfi izničenja pravne harmoniziranosti z EU, pa nas malo prebudi. Alpa za vedno potopi v komunistični fašisto-rdečetalibanski gulag.

Glede referendumov me pa moti, da je videti da tudi ti namiguješ, da smo že imeli "škodljive referendume". Če si pri tem v mislih imel zavrnitev treh komunističnih zmazkov namenjenih poglabljanju in dolgoživosti komunističnega reketarskega aparthaida in fašizma, sem razočaran. 

Glede teh referendumov lahko samo rečemo, hvala bogu, da je slovenski zblojeni sicer kolektivitet ipak nekak našel pot da onemogoči sramotne zločinske namene komunistično-fašistične klike. 

Folk se mora na nek način boriti proti lastni oblasti, ki mu hoče škoditi in ga oropati in mu kratiti svobodo. Zakaj je možno, da folk sploh faše takšno oblast je pa za na forum prevelika tema, vemo pa vsi v čem je štos.

Če si pa mislil, da bi bilo fino malo podrobneje opredeliti, pa recimo kakšnim zagovedanim talibanom izrecno definirati, da referenduma o tem ali sme pravoslavec slaviti Božič kasneje kot večinsko katoliško prebivlastvo, ne more biti, potem pa ja, sam čemu to sploh pudarjati zdaj v tem kontekstu. Ker to daja komunisto-fašistični kliki nekakšno legitimiteto, češ eto oni pametni sposobni in dobro namenri, pa eto hoteli reforme, folk pa zavrnil. To vemo, da ne drži Pero, mar ne vemo?! Če bi temu folku kdo predlagal prave nemaliciozne nenategunske transparentne reforme v katerih je 1+1=2 bi jih folk izi podprl. problem je da so folku hotlei podtakniti v podpis bjanko menico za nadaljevanej še bolj brutalčnega ropanja, kjer 1+1 pri nas postane 0,3 in se programirnao manjša. Vse to v imenu ohranjanja smrdljive reketarsko-rentarske prisilnouravnilovkse doktrine komunajzarof.

Politik in kandidt za državnika, maestro Ivan Janez Janša, moj glas imaš, ma bodi pozoren s kom koaliraš in kaj boš tokrat naredil s komunističnimi smrdljivi sramotnimi antinarodnimi reketarskimi ureditvami v sistemu! Če me razočaraš še tokrat, sem jaz, ne le s teboj, pač pa tudi s tvojo SDS opravil za vedno. Raje bodi čist v opoziciji, pa naj komunistična drhal SD+PS+Desus+SLS morebiti celo v družbi z Virantom, ki ji orto-udbo-komunist Sluzoidovič itak v zasedi čakajoč ima namen podeliti mandat, to državo dokončno potopi. Vsaj odgovoren za mafijsko-reketarsko-plenilski zločin proti ljudstvu ne boš.

Slovenija ima v nedeljo zgodovinsko šanso enke teže kot plebiscit za osamosvojitev. Naj da Janši samemu 50+, pa bo vseh nevarnosti za to izmučeno ljudstvo konec, celo te, da Sluzo da mandat Jankoviću. Pa se mu nikoli več ne bo treba proti lastni oblasti braniti z referendumi.

Link

Ni komentarjev: