petek, 2. december 2011

1469270 - na kaj pozabljajo tisti, ki vztrajno nabijajo o Janševem nekdanjem članstvu v ZKS

[čarli]
> [janezpizdek]
> Če me razočara še tokrat, sva opravila za vedno.

Sicer zelo dvomim v to ampak recimo da ti verjamem;) Čeprav mi ni jasno kako lahko računaš na nekoga ki je isti kot levi komunisti. A si se kdaj vprašal če je bil jajo ubovc?;) Tukaj je nekaj zanimivega:

Da je bil Janša zvest član UDBE in njihov registrirani sodelavec ni nobena skrivnost. Skrivnost pa je, da je Janša dejstvo, da je sodelavec UDBE hotel na Roški obrniti sebi v prid. Presenečenemu odvetniku je dejal, da se bo pogodil z Mazićem takratnim vojaškim tožilcem! Saj sem njihov sodelavec je pribil šokiranemu odvetniku. Ne igraj se z ognjem, Slovenija je na nogah zaradi vas, ga je opozoril odvetnik. Janša je nekaj dni nategoval Mazića in užival v češnjah in sladoledu. Potem je “odglumil” zgodovinsko žrtev in izdal svoje prijatelje. Borštnerju se je oddolžil z sanjsko službo v vojaški obveščevalni službi. Potovanje po zemeljski obli v najbolj čarobne države v vlogi obveščevalce. Zavrl in Tasić pa sta dve različni zgodbi.
mikstone.wordpress.c...-slovenija

Ehh, Čarli. To, da je Janša bil član ZKS ni nič novega. To, da je, obramboslovno in politično ambiciozen pizdek bil želel biti udbaški pomembnež oz. Đejmz Bond tak, kot ta tvoj Mikstone, me pa tudi ne bo ravno psihično uničilo. Saj je precej logično ni pa seveda bilo nujno.

To, da je odpadnik od ZKS in UDBO-kamarilje in da je njihov sovražnik in proaktiven nasprotnik je pa tudi stara in vsem znana stvar.

Glavno vprašanje ni kaj vse je nekoč bil in kao vse ej bil grešen (Pod pogojem da ni kradel in ubijal tak kot kumunajzer-fašistična udbo-mafijska kamarilja!). 

Glavno vprašanje je ali je ta moment naravnan in pripravljen demontirati kumunajzerizem in sramotne antinarodne klepto-rentarsko-reketarske zakone in prakse, kajti, edino to reši Slovenijo.

Naj vam, ki ste do Janše zavzeli patološko sovražen gard, kakršnega sam imam od komunajzerizma, razodenem to, kar vam utegne pomagati najti pot:

Pahor, Golobič, Žižek in podobni bi meni shamanu bili takoj sprejemljivi in bi jim po človeško, tak kot Janši dopustil spremembo mnenja in politične orientacije, tudi političnega klana, ter jim oprostil vse razen neposrednih še nesankcioniranih zlodel iz obdobja 20@45, če se bi dejansko iz komunistov-fašistov spremenili v demokrate in liberale s temu primerno novo doktrino in politprakso predvsem. Če se bi torej, odpovedali zlu komunajzerizma!

Da bom čisto ekspliciten - tudi Kučan bi bil sprejemljiv, če se bi odrekel zlu komunizma-fašizma in reketarjenju in ropanju slovenskih ustvarjalcev v korist NjegovihSvojih maziljenih posvečencev.

S tem hočem izpovedati, da se motijo vsi oni, ki mislijo, da je moj antikomunizem trivijalno, primitivno in necivilizirano ad hominem in ad personam. Ni! Mene moti tisto lopovsko zlo za katerega se ta kamarilja zavzema in kar ta kamarilja počne in ne njihovo poreklo, zgodovina, pripadnost in oni osebno, nič od tega per se. Comprende?

Vi, ki usegliharite zaradi nekih svojih osebnih preteklih travm, vidim da težko doumete da Janša ipak ni usegvihšen kot Kučan in Janković in Pahor in DrMarkeš in DrMiheljak in Tone Anderlič zemonski, in Spomenka in Tuerk in nejmit..., navkljub temu, da je tak kot Tuerk in Pahor in Kučan bil v ZKS in povezan z SDV. 

Veš zakaj ni usegvihšen? Zato, ker je danes rezolutno in iskreno in dosledno proti vsemu temu. Oni - pravoverni kumunajzari so pa še vedno srdito, do ravni boljševiško-talibanske stekline celo in brutalno fanatično za vse, za kar so bili leta 1945, pa 1971 pa 1980 pa 1989 pa 1991 ko so Janšo in nas celoten nacionalni kolektivitet unitaristično-jugoslovanarsko svarili, da naj ne izzivamo SDV in JLA. 

Kdor tega ne šteka, ne šteka niti demokracije niti človeškege jezusovskega in bibličnega izročila krščanstva, niti civiliziranosti, niti človeškega odpuščanja in pravice vsakega človeka, da spozna svojo zmoto in mladostno čerčilovsko utopijo in celo komsomolski talibanizem.

Jaz pravim, vsa čast vsem nam, ki se nismo okužili s članstvom in strupenim dotikom ZKS in SDV in UDBE, ma nimamo pravice ljudem, ki jih je to doletelo iz različnih razlogov, odtegniti pravico da sprevidijo svoje zmote in se v svojem političnem delovanju spremenijo. To je neciviliztirano. Sprememba mnenja in stališč pod težo argumentov in resnice, je temelj civilizirane in demokratične debate. Temu je debata v družbeni skupnosti namenjena.

Seveda je pogoj, da se zares spremenijo. Ne pa tako, kot naši kumunajzarski krvožejni volkovi, ki so se nekajkrat zamaskirlai oz. preoblekli v demokratične babice in rekli, mi še vedno hočemo klati ofce in delati zlodela in piti kri iz narodovega vratu, na enak način in po enaki doktrini kot prej, ma od danes insistiramo, da nam rečete demokratske babice in ne volkovi. E neće moći, pizdeki! Janše morate postati vsaj, ne pa da ste še naprej kučani in oni isti kumunajzer pizdeki, a hočete, da vam damo status "prenovljenih", ki bi kobajagi naj bili spreobrnjeni. Sikter!

Link

Ni komentarjev: