petek, 6. januar 2012

1520516 - basen o Ku®čanovi volilni drobnici

20@45™ je tovariš Potrč v ograjici Kompartije™ pital in vzgajal volivno drobnico, katere temeljna lastnost je bila izrazito izražena visoka odzivnost na sugestije agitpropa. Zlasti vesel in ponosen je tovariš Potrč bil, da jim je uspelo volivni drobnici privzgojiti totalen in brezhiben Pavlovljev refleks, oz. odzivnost na lajež psa ovčarja, oz. barvo glasu, prvi drugi, tretji in četrti harmonik laježa Tovariša Njega™.

Ko je tovariš On™ leta 2008 drobnici odposlal mesiđ, da naj volijo za Potrča, ker bo to dvignilo vrednosti slovenskih delnic, je tovarišu Potrču nenehno sijal nasmešek na obrazu. Bil je v devetih nebesih, bil je maziljen od tovariša Njega™ osebno in personalno.

Drobnica sestavljena povečini iz rodu Ovis Ovis Pumillio Pumillius Carniolus, je sledila laježu ovčarja - tovariša Njega™ in pridkano šla točno v tisto orgajico, ki je nosila napis SD-Potrč-Pahor-KGB & Fratelli.

Tri leta kasneje se je tovariš ON™ počutil razočaranega od vsega tega KGB™ sranja, bullmastifov, mahinacij z nepremičninami in seveda predvsem total inkompetence Poharjevih in Potrčevih harlekinov, pa je na drobnico znova zalajal in jo brez težav, temeljem že davno privzgojenega in v politične gene že vgrajenega Pavlovljevega refleksa globoko zasidranega v hipofizah drobnice - male kranjske volivno intelektualne pritlikafke, premestil v orgajico s svežim novim napisom PSLZJ®.

Zdaj je seveda Potrču nekoliko žal, da je ta drobnica tako zelo pohlevna in vodljiva s harmoniki laježa tovariša Njega™. A jebiga, posle jebanja nema kajanja, bi rekli Eskimi. Zato je v govorici tovariša Potrča, navkljub rahlemu bevskanju rdečega pudljčka, zaznati pomirljive tone, samokritiko in veliko opravičevanje in dokazovanja, da so ipak kooperativni in da tovarišu Njemu™ ni treba skrbeti ali so še vedno na liniji.

Link

Ni komentarjev: