sobota, 14. januar 2012

1537032 - za koji ku... sploh potrebujemo levico

Le takšna levica, ki je tudi za sodelovanje in ne podpira ljudi iz ozadja bo pri naslednih volitvah tudi najmočnejša......

No zdaj nam razloži, zakaj sploh bi ta "levica" morala biti pri naslednjih volitvah najmočnejša? Je reketarjenje in plenjenje morebiti nekaj, kar vsaka nacija nujno potrebuje? Tak smo potrebni, dajte nas no še malo rektirati in ropati. Auuuu!

Bakterije MRSA morebiti tudi zagovarjaš, da bi bile tu v nas do naslednjih volitev najmočnejše?

Kaj pa, če bi kratkomalo končno razpadli in izhlapeli nekam v tri pičke materine med hlape in pičkin dim na smetišču zgodovine. A? How about that, dude?

Razmišljajmo malo bratje in sestre moje forumske. Razmišljajmo svobodno, neobremenjeno, odprtoglavo. Vem, vam nekaterim je to težko in docela nepredstavljivo, ma razmišljamp out of fakin kompartija agitprop matrix box. Za koji kurac sploh bi potrebovali levico, da o naši "levici" niti ne govorim? Preko 150 držav na svetu nima nikakršne jebene levice, in še manj to našo komunisto-fašisto-talibansko klepto-reketarsko morilce čaščečo "levico". Jaz jih ne le ne potrebujem, ne bi se želel niti oporedeljevati do njih. Jaz bi simpli da jih ni in da me nihče ne sprašuje, a bi rad imel močan rak, da umreš hitro al slab rak da umreš v enem letu. Nobenega raka ne bi, če lahko, hehe.

Tu pri nas vlada cela psihoza in baražno bombardiranje nacije z neprekinjenim 20@45™ frikanjem in zaskrbljenostjo, češ dajmo se cela nacija ukvarjat z izmišljanjem kaj vse "mora početi 'levica', da bi ja večno vladala in bila na naslednjih volitvah najmočnejša". Mislem koji kurac?! Za volitve 2004 99% slovenskih opranoglavih kobajagi intelektualcev in intelektualk mesece in mesece niso seksali, ker so durh 24 ur na dan gruntali in gagali, "kaj mora levica, da...", hehe. Ma, ko jih jebe! Crkne jim naj že ta njihova kompartija, ki ji oni kamuflažno rečejo "levica". Absurd! Tajkun Janković levičar! Kot bi italijanska Camorra sebe samopimenovala "napredna politična levica". hehe.

Meni je to isto, kot če se bi cela nacija tresla v vročici, ter izumljala nove in nove načine kako bi pedofili bili v tej državi močni in imeli nenehen dostop do novih otroških telesc. Pa ko se policija okrepi, bi Slak in Marcel in Tanja, vsi zbrali v studiju drmarkeše in vidmarje, in repete in pirjevce in makarovičke in bi tam jokcali in gagali, kaj je poslej pedofilom početi, da kontrirajo policiji.

Kako zelo politično moralno in filozofsko sjebana nacija smo, se vidi ravno iz tega, da ne doumemo tisto, kar je enim nacijam ves čas kristalno jasno, tudi ko so pijani, da je vsaka levica klepto-lopovsko zlo, ki ga nihče normalen nima za kaj rabiti, če pa se ti ravno pripeti te mora biti sram in strah, ta naša "levica" pa povrhu vsega orto komunisto-mafijsko-reketarska-fašistična kamarilja, ki jo človek rabi lih toliko kot rabi zboleti za lepro.

Link

Ni komentarjev: