ponedeljek, 30. januar 2012

1560826 - kdaj bi Semolič utegnil zbobnati svojo četo

Gre kdo stavit kdaj bodo falange tovariša komandanta Dzuke El Semulliccia uprizorile prvo ulicotacanje potem ko Janša in Pahor naredita primopredajo.

Jaz napovedujem tak: 

10.02 je datum ko se v parlamentu priglasijo imena ministrov. Do takrat smo lahko mirni.
Sledijo hearingi. Pa glasovanje. Vsak minister bo potrjen z glasovi 51 glasov: Razen onih iz OpusDesus™. Oni bodo imeli 52 glasov. hehe.
Potem bodo tovariši El Semullicci & consortes šli smučat, ker otroci imajo počitnice v predzadnjem tednu februarja. Mislem, jebiga, ipak se mora smučat, jebeš revolucijo, to lahko malo počaka.

Potem ostane samo še par dni v februarju. Pa še združena industrija plastičarjef Slovenistana mora narediti 930 tisoč onih rdečih lajblčof. Ker si El Semullicci vedno naivno domišlja, da bodo vsi zaposleni & nezaposleni za njim ulicotacali. Baš vsi do zadnjega. Potem pa tam ozad k parkirajo avtobusi najdejo 880 taužent neodpakiranih. hehe. Še dober, da ni predvidel, da bodo še penžjonisti za njim ulicotacali.

Nak, v februarju še nea bodo ulicotacali.

Napovedujem potemtakem marec, kar je obenem zadnji čas, če hočejo še kak konkreten sneg ujeti. Jebeš ulicotacanje če ni po snežni brozgi press.
Po mojem ne bodo uspeli priti dlje kot do Zokijeve ŽenškePostaje™. Ker nimajo kondicije. Več kot 4 leta niso ulicotacali, jebote. V iber zarostani. Po mojem se sploh ne bodo znali obnašat. Peli bodo uno "hej brigade...", kar redno vadijo na Nasankarici in v Lažgošah.

PS
Kar pa ne pomeni, da Falanga N571-H572 ne bi uspela že v februarju v svet odposlati dramatičen poziv na pomoč, rekoč, da se v Sloveniji dogaja t.i. "orbanizacija", ker hočjo KulturoUkinit™. Svet sicer ne bo natančno vedel v čem je panika in ka je te zaj to ena "orbanizacija", ter če je kakšna razlika med "orbanizacijo" in "zajebancijo", le to bo svetu jasno, da se v Sloveniji prokomunisti spet neki jokcajo, ker nea znajo živet, če niso na oblastni poziciji NjihoviSvoji™ to je BašKomunisti™.

PPS
Na čelu kolone bo tovariš Tüë®k. Ki bo stopil na oder in navdihnjeno govoril proti neoliberalizmu in silam, ki so na oblasti in hočejo poteptati NjihoveSvoje™ vrednote, pardon - tekovine, svojih pa še nimajo, KulturaJeOhranilaSlovence™ ko so navalili Jugo tanki in to pa to.

Link

Ni komentarjev: