četrtek, 26. januar 2012

1556601 - hrvaški robini hoodi in slovenski superhiki

Hrvaški 'robin hoodi' ukinili še posebne poslanske pokojnine, povišali davek na potrošnjo in najavili davek na premoženje. Cilj: Populistično pridobivanje volivnih pik, a roko na srce, ipak lahko rečemo, da je cilj tudi za mišji kurac premestiti breme nekoliko bolj stran od prolesa, ki nima premoženja in niti ne more trošiti. Povrhu vsega najavili prihranek v višini 660 MIO EUR, kar je zgolj polovica od zneska, ki ga je terjal njihov guverner NB Rohatinski. Skratka, videti je da robin hudi počnejo to kar robin hudi običajno počnejo - jemljejo bolj stoječim državljanom in krešejo udobje državnoupravni gospodi. Bojda v korist plebsa. Upajmo, da bo pavperiziranemu plebsu/prolesu res lažje.

Slovenski 'superhiki' najavili znižanje davka na dobiček in povišanje davka na prihodke iz dela z uvedbo dodanih 13 stopenj. "Naj khizo nekoliko bolj konkhetno začutijo tabogati phašiči med delouci", je za STA po zaključku koalicijskih pogajanj komentiral Kahel Ehjavec, čelnik prelature OpusDesus®.

"Phav tako se bomo zavzeli, da se deloucem povišajo stopnje phispevkov, teh da se hazmisli o uvedbi phoghesivne lestvice phispevkov bhez kapice, s posebno dodatnih thinajst stopenj za najbogatejše delouce. Dodatno bomo zahtevali, da se najbogatejšim phašičem med delouci, pokojnine s pomočjo obhatne phoghesije phi izphačilih, povsem izhavna z hevnimi phašiči med delovci. Samo takšno hefohmo smo phphavljen podphet. 

To je v skladu z dogovohom, da bo koalicija spoštovala hezultate NOB, tohej tekovine Kompahtije™", je še dodal, ključni igralec v koaliciji, ki po mnenju poznavalca, ki želi ostati anonimen, brani predvsem interese prostozidarjem podobnih organizacij "F21-Superhiki" in "F21-Gerontosuperhiki".

Skratka slovenski OpusDesus® superhiki jemljejo sirotinji, to je onim, ki prihodujejo in vegetirajo izključno iz rezultatov lastnega dela, pa dajejo bolje stoječim. Upajmo, da bo bolje stoječim posledično šlo toliko bolje, pa če se še vse drugo potrefi, da še bolj pavperizirani delovni plebs ne bo prej guznil od davčnega aparthaida in reketa.

Mejk nou mistejk, tudi slovenski Superhiki™ sami sebe sicer v Slovenistanu prodajajo za "robin hoode", čeprav je njih praksa de facto siperhikovska. Do te komedije zmešnjav po mnenju strokovnjakov prihaja zato, ker slovenski Superhiki™, niti za pol pizde mrzle vode ne štekajo kdo je v SLO zares bogat in kdo ni. Oni so mentalno še globoko v letu 1951.

Zabloda in JebeLudZbunjenog™ hepening potekajo naprej nemoteno, v glavnem zato, ker večina Slovencev, iz znancveno povsem nerazložljivih razlogov, zelo rada vidi, da jih uvrstijo med tabogate prešiče med delovci, ki so kobajagi srednji razred, pa naj stane kolikor hoče. Biti diskriminiran in trpinčen s 70+% davkoreketov je v Slo dobesedno neke vrste od prebivalstva zaželen status. hehe, bre!

Link

Ni komentarjev: