torek, 17. januar 2012

1539964 - zakaj zavezniki komunajzarjev na vabijo na svoje proslave

[bobanduras]
> [FIN-545983]
> Na veliko proslavo zaveznikov v Normandiji nismo bili povabljeni, zaradi česar je Kučan protestiral, pa je prišel odgovor, da nas ne štejejo med zaveznike, ker je bilo pri nas mnogo več pobitih rojakov Slovencev, kot pa Nemcev.

Na veliko proslavo zaveznikov nismo bili povabljeni zato, ker je desničarskim zagovornikom kolaboracije uspelo usrati NOB do konca in dokončno učinkovito prepričati svet, da smo bili pač kvizlinška tvorba. Zadovoljni?

Auuuuuuu! Spet ste se kumunajzari obnašali kot se obnašajo fašistični morilci in se tako pred vojno kot tudi med vojno bratili z vašimi nazisocialističnim levičarskimi prjatli - nemškimi fašisti nacisti, ko pa je svet, ki mu pač ne morete mazati oči, kot svoji umski drobnici doma, rekel bobu bob, ste za vse obdolžili OneDruge™, med katerimi je, to se ve, najbolj kriv vam dežurni pljuvalnik - Janša.

Tisti, ki od leta 1930 udrihate proti anglosaškim državam v en glas z vašim kameradom antiimperailističnim kobajagi Hitlerjem, kar je še danes razvidno iz Stanovnikove retorike na Lažgošah, kjer je gagal o USA kot svetovnem hegemonu, ki ga SLO komunisto-fašisti že 20@45™ nenehno satanizirate kot sovražno državo, pač ne morejo od taistih anglosasov biti vabljeni na proslavo Normandije. Slovencem so odposlali mesiđ - imate protizavezniško naravnane komuniste na oblasti - nema vabila na proslavo! As simple as that!

No, na proslavo v Sankt Peterburg ob 50.obletnici nas niti Putin ni povabil. Njegova obrazložitev je bila drugačna od one Zapada™ za Normandijo, ma poanta je ista.

Komunistična banditska tvorba, ki je Zaveznikom™ nekajkrat grozila, da bo v primeru izkrcanja The Zaveznikov™ v Dalmaciji ali Istri, skupaj z Nemci napadla zavezniške osvoboditelje, pač ne more biti upoštevana enako, kot sile, ki so rezolutno bile na zavezniški strani.

Pač, jebiga, Zapadni zavezniki, y bogamy vzhdodni še bolj, vedo, da je šlo za tolpo, ki se je v kaosu WW2 šla svoj lopovski kumunajzer-boljševiški pohod, ki je imel za cilj fizično eksterminacijo potencialnih političnih tekmecev ter ugrabitev države in jim je boj proti okupatorju bil zgolj delno in sekundarni kolateralni cilj. Pač, če je kompartijska mafija hotela obvladati teritorij, mora žnjega pregnati konkurentske mafijske teroristično-diktatorske talibanske skupine taljanskih fašistov in nemških fašisto-nacistov.

De Gaulle je pa tak in tak že leta 1945 besno in furiozno, v trenutku, ko je izvedel kaj je krvoločni Brozek storil z De Gaulleovim sošolcem s Sorbonne Dr. Dražo Mihajlovićem, izrekel znamenite zgodovinske besede, ki so potem meso postale: "Dokler moje telo truplo ne postane, ta rdečelasi komunistični hohštapler ne bo kročil na sveto francosko zemljo".

Link

Ni komentarjev: