torek, 24. januar 2012

1552222 - o butalizmih glede pobiranja avtocestnih cestnin

[osamosvojitelj]
tudi do nižjih prometnih kazni in takojšnjega podrtja cestninskih postaj.....že v startu kup populističnih potez, ki ne služijo ničemur.

Govoriš seveda zase.
Meni, recimo, je podrtje butalskih komunistično-udbaško-gestapovskih barikad čez avtoceste nujna mentalna higijena in odprava nacionalne sramote, ter odprava grobega zlorabljanja državljanov, ki jo izvaja/izsiljuje nek zelo moten komunistični um in to še vedno, celih 4 leta po uvedbi vinjet.

Da ne rečem, da je že uvedba te cestnobarikadne hajduške sramote bil en sam butalizem! In tudi vinjete so še vedno butalska rešitev, saj se bi ta paradavek dal pobrati bistveno bolj elegantno in brez dodatnih stroškov, kar znotraj sedanjih mehanizmov pobiranja davkov na motorna vozila, prispevkov za uporabo državnih cest in trošarin. 99,9% skladno s številom km prevoženoh po državnih cestah. Bolj natančno in pošteno niti ni treba da je!

Da niti ne omenjam, da so AC zgolj zelo majhen procent državnih cest. Za katere absolutno nima smisla uvajati posebne način pobiranja davkov, prispevkov in trošarin, (preostalih 92% pa kobajagi ni važno). Da niti ne omenjam, da so nam moteni komunistični umi, namerno AC gradili tako, da alternative ni, so jo sproti eliminirali, obnašajo se pa, kot bi bila in gagajo "Kdor se hoče voziti v lux izvedbi naj sam plač". Še enkrat - alternative sploh ni. Davek in ne "cestnina" je to potemtakem! Skratka še ena demonstracija kumunajzer hinavščine in nategunstva!

Da niti ne govorimo, da smo komunističnim plenilskim zemonsko-kartelnim klanom plačali 4-kratnik dejanske vrednosti AC že med gradnjo! Perverzija in absurd brez meja!

Prikrito dodatno obdavčenje nacije, ki je že brez tega daleč najbolj obdavčena na svetu! Pobiranje davkov pa kar na cesti, kot v temačnem srednjem veku. V seštevku pa - komunistični umskomoteni jebeludzbunjenog™ butalizem.

Čimprejšnja (takojšnja!) odprava vsaj teh barikad, kot dela vsega tega z AC povezanega sranja in absurda še kako ima smisla, le motenim umom je videti, da to ne služi ničemur!

Link

Ni komentarjev: