nedelja, 8. januar 2012

1523287 - kratek povzetek lika in dela JJ

[OccupyWallStreet]
JohnnyPizdek kak to, da v vaši gostilni še vedno navijate za tega večnega luzerja in jokico Ivana Kim II Janeza Janšo? Če bi vsaj Zver prevzel SDS bi že zdavnaj kaj popedenali na volitvah tako pa skoz joka in žalostno pleše na TV. Meni ga je že prav mučno gledat.

Površno bereš. 

Jaz ne navijam za nikogar. STOP.

Navijanje je pod intelektualnim nivojem že za gliste in gangličarje vobče, kaj šele za mentalno zdravega deda. Ostav zaradi apriorno.navijaške.prokumunajzer drobnice!

Pa tudi za Janšo ne navijam. STOP.
Jaz sem volil SDS in ne baš partikularno Janšo. STOP.

Čeprav, da ne bi Janša slučajno to prebral pa mislil, da ga neki zaničujem, alpa podcenjujem, jaz hkrati nič nimam proti in se seveda tega tudi zelo zavedam, da sem s tem ko sem volil SDS, volil in podprl tudi Janšo.

Ja, če mene vprašaš kdo meni izgleda bolj simpatično in kredibilno, lahko tudi jaz pritrdim, da je tisti Zver videti dokaj solidno.
Tudi nasplošno strokovno povedano, bi morebiti sprememba obrazov utegnila prinesti pozitivne učinke za SDS. M O R E B I T I! S poudarkom na morebiti.

Ampak, jaz hkrati vidim, da je Janša večji format od Zvera, da je Janša zelo inteligenten in sposoben možakar, hitrega in bistrega uma, ki je SDS in državo v edinem mandatu vodil tako, da je država med tistim mandatom imela vrhunske rezultate. Aj em sori dude! 

Izražam sožalje vsem ožaloščenim, ma to o rezultatu v času njegovega mandata so facti brutti. Meni to pomeni, da je tega človeka treba spoštovati in ne jebati v glavo. Navkljub temu, da sem tudi sam od njega terjal in pričakoval več v smislu demontaže kumunajzerizma.

Sam, lepo prosim, ne mi zdaj tu lamentirati, da je ta rezultat bil posledica onih slavnih krav-komsomolk, ki so najprej 45 let pod komunisti furale nekšno modno kobajagi anoreksijo in bulimijo, potem so se pod Janšo nemarno naglo zredile in ko je Janša zapustil položaj premijerja so kobajagi že naslednji dan taiste krave zavzele svoj znani komunistični anoreksično-bulimični gard, pa shujšale instantno. To lahko prodajo samo kakšnim zares retardirnim navijačkom komaprtije™.

Avstrija nam je pa dokaz, da je tudi laprdanje o globalni krizi, ki da je sjebala naše sicer cvetoče gospodacvo, običen komunisitčni fumis-vaginalis oz. redherring. Če smo točni, celo Boratovi harelkinski lakrdijaši so nekaj časa kot petelinčki na gnoju govorili "Kera kriza? Slovenije kriza ne gane in nas najbrž tudi ne bo nič prizadela". Ja, če bi bil SDS in ćarđ, bi mi verjetno zvozili zelo podobno Avstriji. Tako so nas pa Boratovi mazači sjebali f tri pičke materine.

Ja, seveda je jasno, da so rezultati dežele v času Janševega mandata predvsem rezultat nacije same, SDS-a, koalicije itd, ...pa še mami in tateku se bi zahvalil, pa EU-ju, pa trenerju in ekipi, pa celemu svetu želim da bi bil wrorld piis in da bi otroci iz Biafre imeli fuud & šelter...junouvotajmiin.

A ipak, jebeno otipljivo dejstvo je, da so kumunajzari 16@45™ imeli na voljo taisto nacijo in vse našteto, pa so proizvajali samo bedo, plenjenje in zadolževanje. Da skratim, Janša in SD so od Kompartije™ boljši , čak mau da vzameme kalkulator, ..eee....eee....jap!, ene taužentkrat.

Janša in SDS imajo ziljon idiotskih in nazi-socialističnih hib, zato niso moj idealni izbor. In dokler se ne spremenijo na bolje bodo zato pri meni nosili stigmo "najmanjše zlo". Ko pa uvedejo zgolj ducat ključnih ukrepov, ki eliminirajo ključne stebre reket-kumunajzerizma v sistemu, bodo pri meni morfirali v solidno stranko, ki jo človeku ni sram voliti, ker več ni zgolj najmanjše zlo.

Še enkrat bom ponovil, kar sem tu večkrat zapisal. Nihče, ne ti ne jaz, in vsekakor ne kakšen kumunajzarski drekač iz strank-frakcij derivatov Kompartije™, ki tako kot midva, niso člani SDS, nima pravice od SDS terjati, da naj bo SDS to, kar se nam zdi idealno. Oni so takšni kot so, komur so všeč, naj jih voli, komur niso, naj se jeba in gre volit druge. Isn't that fair n' square? Če SDS hoče imeti Janšo za liderja, je to stvar SDS. Kaj, a mogoče bodo zdaj kumunajzer navijački in mi skeptiki in kritiki SDS-u postavljali liderja? S kakšno pravico, jebenti?

Tega Janšo vsi, ki imajo 5 minut časa neki menjajo, odstavljajo, kritizirajo ipd. A ni znaimivo ter indikativno, da Jnaša pa nikoli ne postavlja ali odstavlja ali laprda o tme kdo naj vodi kumuanjzer-bestialne stranke? Kaj to pomeni? Da je Janša večji gentleman in boljši ded od njih? Da je bolj profi od njih? Da je bolj kulturen od njih? Da je bolj demokratičen od njih?

Mene je Janša razočaral, da po kumunajzer beštiji ni vudril odločno in brezkompromisno in jo iz telesa države in sistema brutalno izkoreninil. To je z moje strani legitimno pričakovanje. Ni pa to obveznost Janše do mene in SDS do mene. Tega niso storili. In tudi dovolj v liberalno smer niso zaplavali. In? Slednje že ni več moja leigitimna zahteva. Morebiti oni to doktrinarno in programsko pač nočejo biti. IN? Če meni to ni všeč, ko jebe shamana? Idi volit druge alpa abstiniraj, maestro shaman! Kali ni res?

Štekaš? Bestialno in skrajno nesprejemljivo, da nekdo, ki mu je antipatična dolenjska roftarska govorica in Janšev retorični stil, gre tega človeka podcenjevati, zaničevati in celo sovražiti. Kje je tu pamet? Da o srčni kulturi in civiliziranosti niti ne govorimo.

Vsi mi tu na forumu, vred z menoj, delamo eno napako. Da svoje želje tišasto imputiramo kot nekšno obveznost onim, ki jih volimo, alpa bi jih volili, če se spremenijo. Nekoč sem že, zdaj bom še enkrat ilustriral. To je tako, kot če bi Katji Jevšek šel pod okno zaigrati in ko ona odpre okno, bi ji sral, da ima premehke zize, prevleliko rito in da ti njena govorna napaka ni simpatična. Mislem, ej, halooo! 

Češ, če se bi ona spremnenila s par plastičnih operacij in kakih par let stradalnega hujšanja, pa na govorne vaje če bi hodila po operaciji čeljusti, bi jo ti kobajagi imel rad. Pa ko te jebe! Kaj pa če ti nje kar lepo ne bi imel rad, pa bi vsi imeli mir, hehe. Upam, da se Janši jebe za vse pizdeke, ki mu tako serejo! Če je pameten, se bi mu moralo.

Končal bom z nečem, kar bi moralo vsem nam dati misliti. Janša je oni dan nekomu repliciral z: "Kaj pa moji otroci, a to kako se oni počutijo ko o meni že dve desetletji vsak dan berejo novinarske žalitve, opravljanja, zlonamerna namigovanja in obtoževanja ter blatenje, a to pa nikogar ne zanima in nikomur ni pomembno?" 

Zamisltie se vsi, ki nekega državljana tako neznosno na izi gnojničite. Gojenje takšne zavržne prakse vas utegne nekega dne doleteti. V roli žrtve! Zato, prjatu moj, bodimo strpni in potrpežljivi in civilizirani in demokratični. Vsakomur dajmo pravico do asumpcije nedolžnosti, ko pa bo pravnomočno obsojen pa ne serimo, češ, da ima tudi dobre lastnosti, tak kot to danes počenjo kumunajzer pizduni, ki bi imeli avenijo poimenovano po teroristu in masovnemu morilcu - komunjazer diktatorju. To jih kumunajzer navijačke ki nenehno volijo kumuanjzer zlo ne moti. Moti jih pa Janša! Ker se je drznil ogrožati oblastno pozicijo in primat nedvomno zločinske kompartije™. N E D V O M N O! Stotine tisoč okstij potrjuje to nedvomnost!

Link

Ni komentarjev: